€ 0 0%
from € 50.000
Still 23 day(s)

Share page on:

HUMAAN LOKAAL  is een nieuwe politieke partij die zich organiseert op lokaal niveau en mee wil doen aan de verkiezingen voor de Gemeenteraad en Provinciale Staten. Wij willen de democratie verbeteren en een andere inhoud geven. Kijk voor informatie bijvoorbeeld op een van onze website's  www.humaanlokaal.ccvshop.nl

Of kijk op www. nederlandhumaancampagne.wordpress.com

Wij willen het HUMANISME terugbrengen in de politiek en vooral de economie EERLIJK VERDELEN dwz dat belastingbetalers niet meer opdraaien voor de verliezen van de banken, terwijl het management bonussen ontvangt, DE ZORG GOEDKOPER en beter, zorgverzekeraars zijn geen privatie instellingen, wij ondersteunen het NATIONAAL ZORGFONDS. HUMAAN LOKAAL wil ook budgetcoaching, beschermingsbewind op LOKAAL niveau implementeren in wijken, dorpen en steden. DONATEURS / LEDEN met een HBO diploma zonder werk kunnen daarvoor worden opgeleid en een eigen praktijk opstarten.


DONEER minimaal een bedrag van tien euro aan HUMAAN LOKAAL en wordt actief in de lokale politiek. Wij helpen u indien u een nieuwe lokale partij wilt oprichten. Gemeenteraadslid zijn is een baan !