Gezinsuitje

Hulpverleners die het zelf even niet meer zien zitten

Maatschappij

Created by :

Hulp voor Hulpverleners

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 35 of € 5.000
0.7% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Achter elke hulpverlener staat een gezin. Zij zijn de rots in de branding en steunen de hulpverlener in alles wat hij of zij doet. Daarom kan de hulpverlener ook altijd onvoorwaardelijk en zonder enig voorbehoud klaar blijven staan voor de vrede en veiligheid van onze maatschappij. Maar zij zijn ook de eersten die geconfronteerd worden met de gevolgen als het eens wat minder gaat of als er wat met de hulpverlener gebeurd.

Hulpverleners staan altijd onvoorwaardelijk klaar voor de vrede en veiligheid van onze maatschappij. Dag en nacht. Echter soms worden zij ongewild geconfronteerd met een ingrijpende situatie. Wanneer er niet tijdig hulp, opvang of (na)zorg wordt aangeboden, kan de hulpverleners (blijvende) schade ondervinden.

Als eerste zal de partner en de eventuele kinderen van de hulpverlener ondervinden dat de hulpverlener worstelt met problemen. Daarom vinden wij het belangrijk om ook aandacht te hebben voor het gezin van de hulpverlener.

Net als de reden waarvoor wij de vakanties voor hulpverleners en hun gezinsleden organiseren, vinden wij het ook belangrijk dat de hulpverlener eens een dagje weg kan om alleen aandacht te hebben met het gezin. 

In 2012 hebben wij een bezoek gebracht aan het ZuiderZeeMuseum en SprookjesWonderland in Enkhuizen. Het jaar erop waren wij te gast bij Naturalis in Leiden en vorig jaar zijn wij naar het themapark Archeon in Alphen aan den Rijn gegaan. In 2015 is er geen gezinsuitje georganiseerd geweest door gebrek aan financiering.

Wel hebben het ZuiderZeeMuseum en SprookjesWonderland ons elk jaar in staat gesteld om aan een aantal hulpverleners in de knel en hun gezinnen een bezoek te laten brengen aan deze parken.