Geld voor de vrachtwagen: laat ons niet stil staan!

Geld voor de vrachtwagen: laat ons niet stil staan!

Voedselbank Spijkenisse en omstreken
Netherlands, Netherlands
€2,005.00 4.36%
from €46,000.00
closed

Share page on:

Geld voor de vrachtwagen: laat ons niet stil staan!

Wekelijks verzorgen we 650 voedselpakketten in Spijkenisse en omgeving voor mensen die op of onder het bestaansminimum leven. Voor de aanvoer van allerhande (verse) goederen is een vrachtwagen onmisbaar. Daarmee is het mogelijk 95% van alle goederen die vervoerd moeten worden, op een verantwoorde wijze op te halen van bijvoorbeeld supermarkten en ook weg te brengen vanuit de loods in Spijkenisse. De vrachtwagen zelf hebben we al dankzij een gulle sponsor, maar vanaf 1 januari 2017 moeten we er zelf voor zorgen dat de wagen blijft rijden. Met andere woorden: we moeten zelf de brandstof, verzekering en wegenbelasting betalen. Dat alleen al kost zo'n 13.000 euro per jaar. Natuurlijk komen daar keurings- en eventuele reparatiekosten bij. Dat is geen kleinigheid bij een vrachtwagen van 16 jaar oud.

De vrachtwagen is echt onmisbaar, maar is er ook grote behoefte aan een kartonpers en om de bestaande koelcel te vergroten van 30 naar 45 of 50 vierkante meter. Het geld hiervoor ontbreekt helaas. Daarom doen wij via deze crowdfunding een beroep op iedereen die een warm hart heeft voor het doel van de voedselbank. Geeft u alstublieft, zodat we ons werk kunnen blijven doen, want zonder vrachtwagen komt de voedselbank letterlijk en figuurlijk tot stilstand.

Doe voor 5 euro of meer een donatie. We zijn met alle giften blij. De voedselbank houdt alle donateurs op de hoogte van de voortgang. Kunt u niet doneren, maar heeft u een digitaal netwerk? Plaatst u dan de donatieknop op uw website en maak melding via hyperlinks. Hoe meer mensen we bereiken met deze actie, hoe groter de kans van slagen. Heeft u belangstelling? Neemt u contact op via marga@voedselbankspijkenisse.nl.

Wij zijn ook te vinden op www.voedselbankspijkenisse.nl of via www.twitter.com/vbspijkenisse of www.facebook.com/VoedselbankSpijkenisse.