geld nodig voor klein youtube kanaal

geld nodig voor klein youtube kanaal

Maatschappij

Created by :

geld nodig voor klein youtube kanaal

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 750
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

de reden dat wij geld inzamelen:

ons kanaal moet nog ontdekt worden op het internet daarom willen wij adverteren, wij hebben daar te weinig geld voor dus dacht ik ik probeer om wat geld in te zamelen.

ons kanaal:

ons kanaal bestaat uit 3 jongeren (2 dertien en 1 veertien), ik zal jullie een klein beetje wat vertellen over ons, ons kanaal hebben we opgericht met het oorspronkelijke doel kijkers over de hele wereld blij maken, onze studie voor later kunnen betalen en we vinden video's maken ook nog eens leuk werk

het geld dat we op dit moment binnenkrijgen gaat direct naar het advertentie potje van ons kanaal

als we later genoeg hebben verdiend aan het kanaal, zijn wij van plan om ook een deel van het geld dat binnenkomt aan anderen die het op dat moment waarschijnlijk lastiger hebben dan wij te doneren.

verder zijn we redelijke photoshoppers dus als je pas wilt doneren op het moment dat je reclame op ons kanaal krijgt is dat voor ons ook helemaal prima, stuur dan wel even je naam en overige informatie die we moeten weten naar: lethalm8ts@gmail.com

verder hebben wij nooit in video's verteld waarvoor we het kanaal nodig hadden omdat we hopen dat niet iedereen ons als arme schooiertjes beschouwd.

nog een klein dingetje: als u uw geld aan een goed doel wilt doneren moet u niet per se bij ons te zijn, er zijn genoeg mensen die het slechter hebben dan wij (maar ook beter).

onze kanaal url:

https://www.youtube.com/channel/UC4qWxFyqHZiwgOtVp12IsiA