Geef ZZP'ers een stem

Vrijheid om te ondernemen

Maatschappij

Created by :

OndernemersPartij

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

OndernemersPartij
€ 25 of € 20.000
0.1% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Help ons om de ZZP'er in Nederland een stem te geven. Wij willen een volwaardige plek voor deze groep op de arbeidsmarkt. Op naar de 2 miljoen ZZP'ers.

Na alle commotie over de Wet DBA is het er echt niet rustiger op geworden n.a.v. het uitstel dat door Staatssecretaris Wiebes is gegeven. Ons Kabinet leunt weer achterover in afwachting van de verkiezingen en ondertussen blijven ZZP’ers buiten spel staan. Opdrachten blijven uit en inkomsten lopen terug. Dat is niet alleen slecht voor de ZZP’er maar voor onze hele economie.

Geen enkele politieke bestuurderspartij spreekt zich voor de verkiezingen uit voor de ZZP’er. Dit in afwachting van nog meer maatregelen om de ZZP’er te korten. Want hoe je het went of keert, ook de zelfstandigenaftrek voor ZZP’ers staat ter discussie en zal in een volgend kabinet weer ingebracht gaan worden.

De OndernemersPartij zet zich keihard in voor de ZZP’er. Waar andere politieke partijen hun subsidies kunnen aanspreken voor een campagne kunnen wij, als nieuwe partij, dat niet! Wij doen alles op eigen kracht. Wij moeten het dus van donaties hebben. Om een effectieve campagne te voeren is geld nodig. Geld dat we inzetten om u als ZZP’er een stem te geven.

Uiteindelijk ligt de macht gewoon in Den Haag en niet bij allerlei verschillende belangenclubjes die je op internet vindt. De ene met een mooi businessmodel en de ander gelinieerd aan een vakbond. Daarom is het belangrijk dat wij in die Tweede Kamer komen. Want zeg nou zelf…welke partij vertegenwoordigd anders het belang van 1,1 miljoen mensen.

Wij vragen u te doneren om ons zo te steunen op weg naar de Tweede Kamer. Uw steun is hard nodig.

Ons standpunt over de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties vindt u hier http://www.ondernemerspartij.nl/afschaffen-wet-dba-zzpers/