Kunst & cultuur   

Created by :

Henk Klooster

Location:

Sittard, Nederland

Geef mij mijn fotohobby

Door Dunnevezelneuropathie, Ehlers Danlos Syndroom en alle daarbij behorende ongemakken in. De organen ben ik rolstoelgebonden en veel thuis. Graag wil ik mijn fotohobby uitbreiden met een kleine studio met printer, om mensen te fotograferen die dat normaal niet kunnen

Geachte lezer,


Eerst: ik ben niet zielig en heb best wel een ingevuld leven, maar daar gaat het niet om. Ik ben een man van bijna 60 jaar, heb Ehlers Danlos Syndroom, Dunnevezel Neuropathie, met als gevolg uitval van organen en spieren en zenuwen en na twee Cva’s veel last van prikkels, vermoeidheid, hartritmestoornissen, verder last van Sarcoidose, COPD, knieprothese, nierproblemen en vooral bacterieproblemen waar ik voor ben gevaccineerd. Heb in het verleden vrijwilligerswerk gedaan voor Spierziekten Nederland en het Prinses Beatrixspierfonds, maar ik mag niet meer autorijden en openbaarvervoerbedrijf in een rolstoel is ook zo’n dingetje. Doe nu werk voor de WMO raad, commissie VN resolutie integrale toegankelijkheid en help inwoners bij het aanvragen van hun WMO hulpmiddelen en UWV en WLZ aanvragen. Voor de hobby kan ik nog fotograferen en bewerk ik deze graag.


Nu heb ik van artsen van het MUMC+ te horen gekregen dat ik uitbehandeld ben en voor mijn gezondheid beter kan stoppen met vrijwilligers werk, meer therapie voor betere beweging en een afspraak bij de GGZ ivm depressiviteit en bepaalde neigingen


Nu heeft mijn computer het na 12 jaar echt begeven maar wil ik een Apple voor bewerken foto’s en films. Er is in Nederland niet een fonds, stichting of subsidie gever die wat geeft aan een volwassene, behalve dan VSN die een occasion heeft betaald voor mobiliteit en dat ik mensen kon blijven helpen. Heeft in januari 2018 nog € 950,— opgeleverd. 


In 2000 met veel beloftes begonnen voor een franchise organisatie in hypotheken, maar bleek weinig van waar te zijn dus bij begin al zwaar in de min. In 2005 na onmin met franchisenemer gestopt wat een enorme rekening meebracht. Hierna 2 jaar gewerkt om een arbeidsverleden op te bouwen. Wij zijn voordat ik officieel ziek werd in 2007 failliet verklaard en zitten nu eindelijk in de WSNP voor het laatste restant van de schuld. Hier komen wij officieel op 12 december 2020 uit en moeten dans van een WIA uitkering blijven leven. Iets meer dan een gewone uitkering maar niet genoeg om te investeren in en pc. Dus nu al 19 jaar ellende


Graag wil ik nu mijn eigen studiootje bouwen in de woonkamer en daar zitten de volgende kosten aan, maar computer is het belangrijkste en kost ongeveer tussen de € 2.000,— en € 2.500,— voor een Apple 27” IMac. 


Verder als kosten:

3x studiolicht €  850,—

Achtergrond installatie €  100,—

Lichtmeter €  300,—

A3 semi prof. Printer € 1.000,—

Nwe lens €. 750,—


Camera heb ik nieuw gekocht na een inbraak in de woning waarbij ik et meeste bij elkaar heb gelegd voor mijn gestolen camera, Ipad, flitser, mobiel, om een betere camera te kopen een Canon 77D.


Ik weet dat ik geen wetenschappelijk onderzoek doe en dat ik momenteel niets bijdraag en ook niet binnen jullie doelgroep val, maar ben al overal geweest en jullie zijn de laatste mogelijkheid om nog wat van mijn leven te maken hoelang dat ook nog mag duren.


Als het moet wil ik alles mondeling g toelichten.


Met vriendelijke groet,


Henk Klooster€ 0
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.