GEEF HEM NOG EEN KANS

Mijn enige zoon is heel ernstig ziek. Hij heeft een hersentumor en is uitbehandeld. Zijn laatste kans is een alternatieve behandeling in het buitenland. Heel veel dank als je deze reis en behandeling financieel wilt ondersteunen en mijn zoon met zijn gezin nog een kans geeft!

Gezondheidszorg

Created by :

Annelou Smit

Location:

Utrecht, Nederland

€ 4.650 of € 20.000
23.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Mijn enige zoon is heel ernstig ziek. Hij is altijd een hardwerkende brandweerman geweest, heeft altijd zijn leven gewaagd om anderen te redden. En nu moet zijn leven gered worden!

Hij heeft nu zelf een gezinnetje met een zoontje van anderhalf jaar ou

Eind 2016, zijn vriendin was net zwanger, is een hersentumor bij hem geconstateerd. Alle behandelingen -operaties, chemo, bestralingen- hebben geen resultaat mogen hebben. Hij is nu uitbehandeld in de reguliere geneeskunde en staat, 34 jaar jong, met de rug tegen de muur. Hij wil heel graag leven en zijn zoontje zien opgroeien. Hij knokt daar heel hard voor.

Na lang zoeken heeft hij een Ayurvedische behandeling in het buitenland gevonden die nog perspectief lijkt te bieden. De kosten hiervoor zijn echter dermate hoog dat hij dit niet, ook niet met hulp van familie en vrienden, kan realiseren. Wil je hem helpen om deze laatste mogelijkheid te verwezenlijken? Dan kan hij een medische reis boeken, want hij moet per brancard en met medische begeleiding vervoerd worden. Dat maakt het zo duur. De kosten voor deze reis plus behandeling zullen rond de 30.000 euro uitkomen. Ik hoop via deze weg een bedrag van 20.000 euro bij elkaar te krijgen.

Heel veel dank als je deze reis en behandeling financieel wilt ondersteunen en mijn zoon met zijn jonge gezin nog een kans wilt bieden!