Created by :

Stichting Babyspullen

Location:

Heerhugowaard, Nederland

Connected to:

Stichting Babyspullen

Geef 50 baby's een goede start!

Motivation

Stichting Babyspullen verstrekt gratis babystartpakketten aan (aanstaande) ouders in Nederland die onder de armoedegrens leven. Met deze fundraiser willen we 50 baby's een goede start geven. Daarvoor is 50 keer €50 nodig. Help jij mee? Met jouw gift geven we nog meer baby’s een goede start. Dank je wel!

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen. Dit doen wij door gratis babystartpakketten te verstrekken aan (aanstaande) ouders die onder de armoedegrens leven. In deze pakketten zitten belangrijke basisproducten voor de verzorging van kindjes tot twee jaar oud. Zoals kleding, beddengoed en verzorgingsproducten.


Een babystartpakket heeft een waarde van €300,-. De meeste spullen in de pakketten krijgen wij gedoneerd via onze landelijke inzamelpunten. Toch moeten wij ook spullen nieuw aanschaffen. Bijvoorbeeld om hygiënische redenen of omdat deze onvoldoende gedoneerd worden. Denk aan flesjes, verzorgingsproducten en kruiken. De kosten hiervan liggen rond de €50,- per pakket. 


De vraag naar babystartpakketten neemt nog ieder jaar toe. Deze fundraiser is bedoeld om 50 baby's een goede start te geven. Daarvoor is 50 keer €50,- nodig. Help jij mee? 


Met jouw gift geven we nog meer baby’s een goede start. Dank je wel!Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen. Wij verstrekken gratis babystartpakketten aan (aanstaande) ouders in Nederland die onder de armoedegrens leven.

Wat wij doen

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen. Wij zamelen in heel Nederland nieuwe en gebruikte babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Deze verstrekken we gratis aan (aanstaande) ouders die onder de armoedegrens leven. Dit gebeurt op indicatie van een hulpverlener.


In de babystartpakketten zitten belangrijke basisproducten voor de verzorging van kindjes tot twee jaar oud. Zoals kleding, beddengoed en verzorgingsproducten. Er zijn twee verschillende pakketten. Het eerste pakket (maat 50/56 – 62/68) wordt verstrekt tijdens de zwangerschap. Het tweede (maat 74/80 – 86/92) volgt na de geboorte. Beide pakketten zijn er zowel voor jongens als meisjes.

 

Waarom Stichting Babyspullen?

In Nederland worden elke dag 50 baby’s geboren in armoede. Hun ouders hebben niet voldoende middelen om hun kindje een onbezorgde start te geven.

Stichting Babyspullen vindt dat elk kind recht heeft op een goede start!

 

Meer weten?

Bezoek onze website: www.stichtingbabyspullen.nl.

Of bekijk hier een filmpje over het werk van Stichting Babyspullen: € 0 of € 2.500
0% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.