Financiering voor Casa Mantay in Peru

Met een donatie helpt u Casa Mantay, een organisatie die jonge moeders in Peru helpt. Alle donaties worden zeer op prijs gesteld!

Kinderwelzijn

Created by :

Roxy Standaert

Location:

Hilversum, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

All the information (Tittle, description and content) is auto-translated using Google Translate.

In februari ga ik samen met 15 andere meisjes op reis naar Peru. Op deze reis zullen we helpen bij Casa Mantay. Casa Mantay is een charitatieve organisatie die helpt en geeft een tehuis voor tieners met een kind. De tienermeisjes in Casa Mantay zijn misbruikt of moeten op zeer jonge leeftijd met een kind worstelen en hebben geen ander huis dan Casa Mantay. Casa Mantay heeft echter niet veel geld om slabbetjes, dekens en andere medische benodigdheden voor de kinderen en hun moeders te betalen. Daarom wil ik zoveel mogelijk geld inzamelen om dekens en slabbetjes voor Casa Mantay te kunnen kopen en 200 euro aan het goede doel te schenken.

Het geld dat wordt verdiend gaat naar Casa Mantay. Daar zal het geld worden gebruikt om dekens, slabbetjes of eten te kopen voor de kinderen en de moeders van de kinderen.

De steun zou betekenen heel veel voor mij, want deze reis en het helpen van deze meisjes betekent veel voor me. Ik wil deze meisjes te helpen op een manier die ik kan en enige steun van jou zou helpen! Elke gift van elke grootte zou helpen!

Voor meer informatie over Casa Mantay kunt u klikken op deze link die website Casa Mantay's!

http://www.casamantay.org/