Friso's run for Rohingya

Op zondag 4 november 2018 is het zover, dan loop ik samen met 39 andere renners van Run for Human Rights Watch de marathon van New York. Deze sportieve uitdaging in the Big Apple zal voor ons in het teken staan van de Rohingya’s in Myanmar.Rohingya steunt u ons?

Sport

Created by :

Friso Postma

Location:

Amsterdam, Nederland

€ 740 of € 2.000
37% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Run for Burma's children

Op zondag 4 november 2018 is het zover, dan loop ik samen met 39 andere renners van Run for Human Rights Watch de marathon van New York. Deze sportieve uitdaging in the Big Apple zal voor ons in het teken staan van de Rohingya’s in Myanmar.


Via het nieuws zal het ook u niet ontgaan zijn dat de situatie in voor de Rohingya’s in Myanmar ronduit verschrikkelijk is. De afgelopen tijd zijn duizenden Rohingya’s op brute wijze mishandeld en of het land uit verdreven. Door deze grootschalige gruweldaden zijn veel Royingha’s naar buurlanden gevlucht waar de opvangkampen overvol raken en ook hier de leefomstandigheden steeds verder achteruitgaan.


In mijn ogen is rennen voor Human Rights Watch een unieke kans om mijn sportieve prestatie te koppelen aan dit maatschappelijk relevante thema. Het is mij dan ook een eer om Run for Human Rights Watch op deze manier te helpen met het inzamelen van geld. Met dit geld steunen wij Human Rights Watch zodat zij hun werkzaamheden om de schendingen van de Royingha’s in kaart en onder de aandacht te brengen kunnen blijven voortzetten.


Ik hoop dat u mij wilt steunen om in New York over de finish te komen maar belangrijker nog hiermee een bijdrage wil leveren aan de strijd van Human Rights Watch tegen de mensenrechtenschending van de Royingha’s in Myanmar. U kunt dit doen door naar de donatiepagina van deze site te gaan.

Alvast heel veel dank!