Frieda | Een tandje bij voor Stichting Bootvluchteling

Frieda | Een tandje bij voor Stichting Bootvluchteling

Maatschappij

Created by :

Frieda | Een tandje bij voor Stichting Bootvluchteling

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 1.470 of € 1.000
147% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Lieve familie en vrienden,

Sinds september 2015 ben ik nauw betrokken bij het werk van Stichting Bootvluchteling. Ik houd me bezig met screening van potentiële vrijwilligers en heb al honderden berichten beantwoord die via de Facebookpagina van de stichting binnenkomen. Prachtig werk dat ik met liefde doe aan mijn keukentafel...

Maar ik wil graag een tandje bijzetten voor de missies van Stichting Bootvluchteling. En daarom ga ik op 8 januari de kwart marathon van Egmond uitlopen. 10,5 km hardlopen over een heuvelachtig parcours, waarvan een paar kilometer over het strand en dat midden in de winter. "A battle against the elements..." zoals duizenden bootvluchtelingen ook hebben doorgemaakt...

Door mee te doen aan deze pittige uitdaging, hoop ik minimaal € 1000 op te halen voor Stichting Bootvluchteling. Om zo een extra steentje bij te dragen aan de missies van Stichting Bootvluchteling. Zodat nog meer mensen gered worden van de verdrinkingsdood op de Middellandse Zee.

Wil jij mijn missie sponsoren?

Wil je meer informatie over het werk van Stichting Bootvluchteling. Kijk dan op de site: www.bootvluchteling.nl of facebook/stichtingbootvluchteling.

Hartelijke groet, Frieda van de Geest.