Gratis online Bijbelstudie-app

De gratis Online Bijbel-app helpt je om de Bijbel te lezen en te bestuderen, relevante passages te vinden en een beter begrip te krijgen door de sterke getallen te onderzoeken.

Geloof

Created by :

Cross Link Services BV

Location:

Dordrecht, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

All the information (Tittle, description and content) is auto-translated using Google Translate.

MISSIE :

Onze missie is om Bijbelgebruikers van over de hele wereld een gratis Basic Pack vol met bijbelstudiemateriaal aan te bieden. Deze Online Bible Basic Pack-app is beschikbaar voor Android, iOS en macOS. We bieden momenteel een studiepakket in het Engels, Spaans, Frans, Duits en Nederlands. U kunt de installatielinks voor deze apps vinden op onze website: www.onlinebible.com


Iedereen kan de Online Bijbel-app gratis downloaden en installeren, waar ze ook toegang krijgen tot freebiblicale en theologische teksten.STEUN LOKALE PASTORS IN AFRIKA

Voor veel pastors in Afrika is de enige manier om toegang te krijgen tot correct getranscribeerde en vertaalde bijbelverwijzingen via hun Android-telefoon of -tablet. Hetzelfde geldt voor die christenen die het Woord verspreiden in kleine groepen, in thuisgebouwde kerken of als ouderlingen van grotere christelijke denominaties. Engelstalige en Franstalige online bijbelinhoud is onmisbaar voor deze kerkleiders. Hun vraag naar hoogwaardige naslagwerken groeit en daarmee de behoefte om steeds meer betrouwbare Franstalige inhoud te ontwikkelen. Dit legt grote financiële druk op ons, het team van de Online Bible-app. Het is een last die we niet alleen kunnen dragen. Help ons alsjeblieft door deze last te delen.DISTRIBUTIE IN ZUID-AMERIKA

In de Spaanstalige wereld, met name Midden- en Zuid-Amerika, worden we geconfronteerd met een vergelijkbare situatie. We verkrijgen Spaanstalige inhoud van een partner, maar zijn verantwoordelijk voor alle distributiekosten met betrekking tot deze bijzonder grote taalgroep. Voor deze service ontvangen we geen cent. Help ons om door te gaan met de distributie van de Spaanstalige Online Bible-app.


De online bijbelbediening gaat alleen verder door de ondersteuning van Premium-gebruikers en donaties. Premium Use kan worden geactiveerd vanuit de Android- en iOS-apps. Om deze apps beschikbaar en functioneel te houden, betalen we ongeveer $ 10.000 per jaar aan kosten. Dit bedrag is exclusief de kosten die we maken bij het toevoegen van nog meer gratis inhoud.


HELP ONS DE KOSTEN VOOR 2019

Ons tekort voor het jaar 2019 bedraagt momenteel € 7925 ($ 8796). Dit tekort zal moeten worden gecompenseerd door donaties. Door een bijdrage te leveren, helpt u het Woord te verspreiden en Bijbelstudie in meerdere talen mogelijk te maken. Denk aan de vele voorgangers en ouderen in derdewereldlanden waarvoor de Online Bible-app de enige mogelijkheid is om betrouwbare bijbelstudiemogelijkheden in hun zak te krijgen.Bedankt voor uw financiële steun.


Peter & Sjoerd

Online Bijbel Team

Crosslink-services

Nederland