Maatschappij   

Aangemaakt door :

Frank Mulder

Locatie:

Haarlem, Nederland

Ik wil heel graag mijn vrienden die meer dan genoeg hebben meegemaakt en het nog een zware weg word helpen. Zeker in dit soort dagen.

We gaan richting de feestdagen. Voor heel veel mensen is dit een mooie en leuke tijd, maar voor vele van ons ook een zware, moeilijk maar ook eenzame tijd. Zo ook voor een neef van mij (23) en daar de vriendin (20) van. Ze zijn erachter gekomen dat hij ernstig ziek is en dat ze nu niks meer kunnen doen. Ze zijn nog zo jong en in de bloei van hun leven. En dan krijg je dit nieuws...... 

Ik weet dat ze nog dingen samen willen ondernemen maar mijn neef kan niet alles meer. Het gaat vooral om dat mijn neef zelf nog het 1 en ander wil doen maar ook dat ze samen nog mooie herinneringen kunnen maken. 

Ze leven van een bijstandsuitkering. 

We hebben nog geprobeerd om via andere wegen aan eventueel geld te komen, maar dat is erg moeilijk dus vandaar dat dit mijn laatste noodkreet is.


Ik zou het echt geweldig vinden om in begin het nieuwe jaar ze kunnen te vertellen dat ze nog mogelijke plannen die ze wilden dat ze die nog waar kunnen gaan maken. 

Het mooiste was geweest als ik ze het als kerstcadeau had kunnen geven maar omdat de whydonate maar één keer per maand uitkeert gaat mij dit helaas niet lukken! 


Wie wil mij helpen om nog een mooie tijd er voor mijn neef en zijn vriendin van te maken??? 

€ 0 van € 500
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.