Fleur Huijsdens

Help Fleur met haar studie!

Kunst & cultuur

Created by :

Fleur Huijsdens

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Hey allemaal,Wat leuk dat je op mijn crowdfunding pagina bent beland. 

Ik ben Fleur, ik ben 28 jaar en ik woon in het mooie Den Haag. 
Een lange tijd heb ik met een depressie geworsteld en het is het me daarom nooit echt gelukt om iets te doen waar ik echt blij van werd. Het leven ging een beetje langs me heen en ik leefde op automatische piloot. Na zeven jaar op kantoor te hebben gewerkt en hulp te hebben gezocht, heb ik de keuze gemaakt om nog meer te groeien en te gaan STUDEREN!!! Wat ik echt super spannend vind! Ik heb nooit echt een studie gevolgd. Ik ben aangenomen op mijn droom studie Fotografie aan de Koninklijke Kunst Academie (KABK) in Den Haag!!! Nu willen jullie natuurlijk weten waarom ik jullie hulp nodig heb. 
Om mijn droom te verwezenlijken heb ik naast een goeie camera (die ik al heb) ook een laptop nodig. Waar ik de foto's die ik gemaakt heb op kan bewerken, maar ook notities maken, dingen kunnen opzoeken als ik op school ben, presentaties maken etc. Hiervoor wil ik een Mac Book pro van €1500. 
Jullie kunnen mij hiermee helpen!! 

Uiteraard staat er iets tegenover. 
Voor iedereen die €25 sponsort mag bij mij langskomen voor één gave portret foto van jezelf of iemand anders. €50 2 personen, etc. 
Meteen een mooi voorbeeld waarbij ik de laptop nodig heb ;-) Je bent natuurlijk tot niks verplicht. 
Uiteraard kan ik in overleg ook andere opdrachten voor je doen. Bijvoorbeeld een bruiloft, feest, you name it! Alles is mogelijk!! :)

Super bedankt voor je aandacht.