Financiele steun huur zuurstofapparaat

Financiele steun huur zuurstofapparaat

Maatschappij

Created by :

Financiele steun huur zuurstofapparaat

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 140 of € 2.000
7% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Ziek zijn kost zeer veel geld en zeker als er geen oplossing meer is. Zuurstof is leven en het is net dat wat ik niet heb. Hiervoor heb ik een zuurstofapparaat nodig en dat wordt niet terug betaald door het ziekenfonds. De huur van dit toestel is 160 euro per maand en die heb ik niet ter beschikking wegens de hoge medicatie kosten. Momenteel heb ik het toestel voor 1 maand en ik kan niet beschrijven welke meerwaarde dit heeft voor mij en mijn trouwe viervoeters. Terug kunnen genieten van de dagelijkse wandelingen zijn een zalig gevoel en is niet evident als patient met COPD fase 3 gold D situatie. Via deze weg ga ik trachten om het toestel zo lang mogelijk bij mij te kunnen houden en daar heb ik jullie hulp voor nodig. Ik zal jullie eeuwig dankbaar zijn en mijn 2 doggy's kunnen op die manier terug hun dagelijkse wandelingen krijgen . De huur voor dit toestel voor 12 maanden is 1920 euro.

Volgens de wet moet je 88% zuurstof hebben om recht te hebben op een terug betaling, ik heb 90%. Volgens de wetenschap is extra zuurstof geen meerwaarde voor COPD patienten. Je moet geen wetenschapper zijn om te weten dat je bij elke inspanning zuurstof nodig hebt en wat zegt de wet "je moet maar na enkele minuten stappen een pauze nemen" wat dus onzin is.

Ik heb deze situatie laten bespreken in het parlement en daar is een belachelijk antwoord op gekomen "de wetenschap"...


Op 11 augustus doe ik mee aan de dodentocht (100 kilometer in 24 uur) en met de medewerking van de firma Oxycure die de levering en onderhoud doen van het zuurstofapparaat. Die gaan mij begeleiden en voorzien van voldoende zuurstof gedurende de 24 uren tocht en op die manier kan ik aantonen aan de wetenschap en de wet volledig fout is.

Mijn nr is 3557 en je kan mij volgen via het tracking systeem van de dodentocht of via Facebook waar ik live zal te volgen zijn. Toeters en bellen mag want die zal ik hard nodig hebben die dag en nacht want wat voor gezonde mensen een zeer moeilijke opgave is is voor een zieke persoon een onmogelijke opdracht. We zien wel hoever we geraken en hopelijk halen we de 100.

Enkel op deze manier kan ik aantonen hoe belangrijk het is om dit toestel te hebben en elke euro zal er voor zorgen dat ik het apparaat langer bij mij zal kunnen houden en wat een grote meerwaarde zal zijn in de periode die mij nog rest.

Dank bij voorbaat. xxx

Blijkbaar zijn er negatieve meldingen over deze instantie.

Je kan en mag mij altijd schrijven voor privé rekeningnummer,alvast bedankt.