Fietstocht naar Parijs

Roos (15) fietst met vriendinnen naar Parijs, tegen het Ushersyndroom, voor de Stichting Klavertje2

Gezondheidszorg

Created by :

Stichting Klavertje2

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Stichting Klavertje2
€ 9.353 of € 10.000
93.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

De zusjes Lotte (17) en Roos (15) Klaver weten sinds begin dit jaar dat zij lijden aan het Ushersyndroom. De vriendinnen van Roos wilden niet bij de pakken neer gaan zitten en besloten gelijk over te gaan tot actie. Er moest meer bekendheid komen, want niemand kende het syndroom. En natuurlijk moet er geld komen voor onderzoek. Dus ze verzonnen een ludieke actie: WIJ GAAN FIETSEN NAAR PARIJS! Niet naar Amsterdam, of Nijmegen, niet de Elfstedentocht of een rondje IJsselmeer maar het moest Parijs worden... Dus gingen ze trainen. En nog meer trainen. En actie voeren. 

Inmiddels hebben ze er al vele kilometers training opzitten. Ze hebben voor Roos een stichting opgericht met als doel meer bekendheid te geven aan het Ushersyndroom, en geld in te zamelen voor onderzoek en behandeling. Er is een mooi hockey-afscheid geregeld voor Roos en al met al al veel publiciteit voor de stichting Klavertje2 gegenereerd. Maar de echte tocht moet nog beginnen. Samen met Roos vertrekken de meiden voor hun tocht op 8 juli vanuit Bergen NH. Zij hopen op vrijdag 15 juli aan te komen in de stad van de liefde. Eindpunt is onder de Eiffeltoren, doel is een slotje op te hangen aan een brug in Parijs. En natuurlijk aan Roos laten zien dat ze er voor haar zijn!

Steun de meiden! Stort met een gul hart via onze actie op Whydonate. Laat de meiden niet voor niks naar Parijs fietsen. Maak mogelijk dat er tijdig een behandeling wordt gevonden zodat bij Lotte en Roos het licht niet uit hun ogen verdwijnt. Voor meer informatie mail naar st.klavertje2@gmail.com.