Fase 2: 300 speelsters, 20 teams en 10 trainers voor 3 jaar!

Voor €100 kunnen we een speelster in Tanzania 3 jaar lang laten hockeyen. Dit is inclusief outfit, materiaal, training en coachen. Voor €1.500 kun je een heel team voor 3 jaar laten hockeyen in Tanzania.

Sport

Created by :

Jambo Hockey Tanzania !

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 5.099 of € 25.000
20.4% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Van 29 mei t/m 7 juni vertrekken we met ons hele team naar Dar es Salaam in Tanzania om er met leeftijdgenoten te gaan hockeyen. We willen meisjes in Tanzania enthousiast maken voor de hockeysport. We gaan hockey clinics organiseren, trainingen geven, presentaties geven en veel meiden op scholen laten ervaren hoe leuk het is om met elkaar te sporten. Wat willen we bereiken? Helaas is het voor meisjes in Tanzania nog niet altijd gebruikelijk om te sporten. Wij vinden dat meisjes gelijke rechten hebben als jongens en sporten hoort daar ook bij. Door het project Jambo Hockey Tanzania willen we de hockeysport voor meisjes in Tanzania populair maken. We zetten ons daarom 3 jaar lang in om hockey mogelijk te maken door trainers op te leiden en materiaal beschikbaar te stellen. Ons doel is om 20 teams te motiveren, van materiaal te voorzien (hockeysticks, ballen, bitjes, keepers outfit...) en trainers op te leiden. Twintig hockeyteams, dat zijn 300 spelers en 10 trainers die 3 jaar lang de mogelijkheid krijgen door materiaal en trainingen om hockey te leren. Zo willen we bijdragen aan de concrete ontwikkeling van de hockeysport voor meiden in Tanzania. Wat kun je doen om ons te helpen? Voor €100 kunnen we een speelster in Tanzania 3 jaar lang laten hockeyen. Dit is inclusief outfit, materiaal, training en coachen. Voor €1.500 kun je een heel team voor 3 jaar laten hockeyen in Tanzania. Dus help ons mee om hockey op de kaart te zetten in Tanzania en doneer eenvoudig via de doneerknop.