Noodhulp   

Aangemaakt door :

Family 4 Family

Locatie:

Zdolbuniv, Oekraïne

Ons doel om jaarlijks met een groep van +-25 vrijwilligers met een touringbus van Katwijk aan zee naar het plaatsje Zdolbuniv in de Oekraïne te reizen. Wij brengen: kleding voedsel en medicijnen. Ook worden er voedselpakketten uitgedeeld waneer de mensen zelf niet mobiel zijn brengen wij dit bij de mensen thuis.

Stichting Family 4 Family


Welkom op de website van Family 4 Family! Graag stel ik mij even voor; ik ben Jessica Hoppers en kom uit Katwijk.

Sinds juni 2018 ben ik samen met Ankie Langerak(secretaris) en Caroline Klinkenberg(penningmeester) trotse oprichter van Stichting Family4family!


Waarom Oekraïne? In 2017 kwam ik voor het eerst in het plaatsje Zdolbuniv in de Oekraïne. Dit in het gezelschap van Jaap en Ann Klinkenberg, zij steunen de families in de Oekraïne al ruim 10 jaar.


Ons doel. Om jaarlijks met een groep van +-25 vrijwilligers met een touringbus van Katwijk aan zee naar het plaatsje Zdolbuniv in de Oekraïne te reizen. Wij brengen :kleding voedsel en medicijnen dit word het hele jaar door onze vrijwilligers ingezameld. Wij verblijven gedurende 1 week bij de familie Nazaruk in Zdolbuniv. En deze week vullen wij met het houden van kledingmarkten dit gebeurd vaak in een kerk in arme dorpen waar de mensen dit zelf op komen halen. Ook worden er voedselpakketten uitgedeeld waneer de mensen zelf niet mobiel zijn brengen wij dit bij de mensen thuis. Kortom prachtig en dankbaar werk!€ 165 van € 2.500
6.6% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.