Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Expeditie Move your Feet

Locatie:

Nijkerk, Nederland

Waar zetten we ons voor in

Wij zetten ons dit jaar in voor Kanjer Wens Nederland. Kanjer Wens Nederland vervult wensen van kinderen met een ernstige ziekte of chronische aandoening. Kanjer Wens geeft deze kinderen een fantastische dag, waarin een aantal wensen van het kind vervuld worden. Om deze dagen te organiseren, is geld nodig. Hierom halen wij geld op voor Kanjer Wens, zodat er nog veel wensdagen voor kinderen georganiseerd kunnen worden!


Wie zijn wij

Wij zijn een groep van 12 actieve leerlingen uit het derde leerjaar. Samen met 2 coaches komen wij dit schooljaar (2020-2021) elke vrijdagmiddag bij elkaar om acties op te zetten en zoveel mogelijk geld op de halen voor ons goede doel. Tot nu toe hebben we een loterij, kantine verkoop, snoep verkoop, koeken verkoop en een carwash georganiseerd. Wij gaan begin september met de hele groep 4 dagen hiken. We gaan proberen om tussen de 20/25 km per dag te lopen. Zou u ons willen sponsoren, dit zouden wij heel erg waarderen.


Contact

U kunt ons ook vinden op instagram @expeditie.moveyourfeet

€ 742

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.