€ 210 210%
van € 100
gesloten

Deel pagina via:

Ik ren mee met de No Sun Run!


Op 22 september 2018 ga ik meedoen aan de No Sun Run in team HUIDTHERAPIE. Ik ga 8 km hardlopen tijdens de Damloop by Night om zoveel mogelijk geld op te halen voor het project: Betere UV-bescherming bij kinderen om huidkanker te voorkomen. 


Wat is mijn reden om mee te doen aan dit goede doel?  Ik vind het heel fijn om mijn steentje te kunnen bijdragen aan de No Sun Run. Zonbescherming is zo onwijs belangrijk, en zeker op jonge leeftijd. Gelukkig wordt er tegenwoordig steeds meer aan zonpreventie gedaan. Maar dit kan nog altijd meer! Om nog meer bekendheid te geven aan de risico’s die de zon met zich meebrengt, ren ik mee tijdens de No Sun Run op zaterdagavond 22 september samen met een team van enthousiaste huidtherapeuten. 


Wil jij dit initiatief ondersteunen door mij te sponsoren?


Ik vraag jou.. 

Om samen met mij en vele anderen, je beste beentje voor te zetten. Het kost voor jou geen tijd of energie, maar slechts een (klein) bedrag! 

Samen kunnen we het aantal gevallen van huidkanker verminderen! Op dit moment is huidkanker nog steeds de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. 

Niet twijfelen maar doen!


Alvast super bedankt voor jouw inzet / bijdrage!


Help jij mij mee?


Evelien Meewisse

- Huidtherapeut -