€ 23.817 24%
van € 99.000
gesloten

Deel pagina via:

Help ons om de laatste dromen en wensen van onze liefste moeder en vrouw in vervulling te laten gaan nu zij door de vele uitzaaiingen van kanker niet lang meer te leven heeft!

Ons verhaal: In Maart 2017 werd bij Esther (38 jaar) borstkanker geconstateerd met een uitzaaiing naar de lymfeklieren in de oksel. Na een traject van 5 maanden chemobehandelingen is ze met succes geopereerd op 24 augustus jl. Helaas bleef ze na de operatie buikpijn houden en zijn er na aanvullende onderzoeken opnieuw uitzaaiingen geconstateerd, ditmaal in de lever (meer dan 20), in de lymfeklieren bij de rechter schouder en achter de borstspier aan de linkerzijde. Medisch lijkt er in Nederland niets meer mogelijk, wel stappen we nog in een traject dat mogelijk levensverlengend kan werken ook al zijn de slagingskansen hiervan klein. We hopen binnenkort ook voor een second opinion naar Duitsland te kunnen gaan. Helaas worden niet alle medische kosten hiervan vergoed.

De (nabije) toekomst: Vooralsnog lijkt het er op dat we nog 3 maanden met elkaar hebben voordat we haar moeten laten gaan; alles wat we erbij krijgen is extra. Tijd waarin we als gezin met 2 jonge jongens (Koen van 5 jaar en Bram van 10 jaar) nog extra willen genieten van ons samenzijn zolang dit nog kan.

Tegelijkertijd willen we graag herinneringen maken voor later, zoals filmpjes voor op bijzondere gebeurtenissen (bv: verjaardagen van de kids, en hun eigen bruiloften), herinneringsdozen en een cd opnemen (Esther zingt graag en heeft altijd veel voor onze jongens gezongen). Als de energie het toelaat zouden we het geweldig vinden om nog een aantal dagen met elkaar de zon op te zoeken.

Hier hebben we behalve tijd ook financiële middelen voor nodig. Ik ben ondernemer en kostwinnaar en kan het me helaas niet permitteren om 3-5 maanden niet te werken, onze "gewone" maandelijkse lasten gaan door, maar ik zou niets liever doen dan voor mijn vrouw zorgen en zoveel mogelijk tijd met haar door brengen. Daar naast hebben we middelen nodig om de laatste dromen en wensen van Esther mogelijk te maken.

Waar wordt jouw/uw bijdrage aan besteed: De medische kosten die niet vergoed worden, een laatste vakantie met onze kinderen, studiokosten voor de CD opname, filmpjes voor de kids, herinneringsdozen, paardrijden langs het strand, een familieweekend, en onze gewone maandelijkse lasten. We dragen natuurlijk netjes schenkbelasting af over het bedrag dat we ontvangen.

Als er geld overblijft: Als er meer binnen komt dan we nodig hebben, of er blijft meer over dan dat we gebruikt hebben, dan wordt het resterende bedrag geschonken aan KWF kankerstichting.

Bedankt! We hebben gemerkt dat ontzettend veel mensen ons hebben geholpen en gesteund de afgelopen maanden in praktische dingen zoals de kinderen naar school brengen, voor ons koken en ons huisje schoonmaken. Daar zijn we erg dankbaar voor en we hopen opnieuw op jullie steun in de komende periode. Bedankt, op welke manier je dan ook hebt bijgedragen!! Liefs, Wouter


Wil je ons volgen: abonneer je dan gerust op Esthers blog: http://nietinmijneendje.blogspot.nl (als de link niet zichtbaar is toets dan het volgende in je browser zoekbalk: nietinmijneendje.blogspot.nl)