Esther runs for Burma's Children

Op 4 november loop ik de NY marathon voor Run for Human Rights Watch. Help mij zoveel mogelijk geld op te halen en steun zo Burma's Children!

Kinderwelzijn

Created by :

Esther IJtsma

Location:

Mandalay, Myanmar (Birma)

€ 955 of € 2.000
47.8% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Doneer voor Burma's Children


Op 4 november 2018 sta ik met 39 enthousiastelingen aan de start van de NY Marathon om samen 1688 km te lopen voor Burma's children. Een sportieve uitdaging die ik graag aan ga! Maar ook de mogelijkheid geeft om jouw aandacht te vragen voor de humanitaire crisis onder de Rohingya, veroorzaakt door de etnische zuiveringsacties van het Birmese leger.


Sinds 2017 zijn zo’n 700.000 (!) Rohingya vanuit Birma naar Bangladesh gevlucht. De gruweldaden gepleegd door Birmese veiligheidstroepen waaronder massamoorden, seksueel geweld en brandstichtingen, zijn misdaden tegen de menselijkheid.

Human Rights Watch ondersteunt de Rohingya in Bangladesh met voedsel en medische hulp. Ook verricht de organisatie onderzoek naar de schendingen en verzamelt bewijs tegen de daders. Human Rights Watch is voor de uitvoering van haar activiteiten afhankelijk van de steun van particuliere donateurs en stichtingen. Daarom zamel ik geld in voor Human Rights Watch, zodat zij hun activiteiten kunnen doorzetten.


Kom ook in actie en draag bij aan een betere toekomst voor Birma's kinderen door een donatie te doen. Veel dank voor je hulp!


SafeValue must use [property]=binding:(see http://g.co/ng/security#xss)

Burma: Methodical Massacre at Rohingya Village