€ 955 47.8%
from € 2.000
closed

Share page on:

Doneer voor Burma's Children


Op 4 november 2018 sta ik met 39 enthousiastelingen aan de start van de NY Marathon om samen 1688 km te lopen voor Burma's children. Een sportieve uitdaging die ik graag aan ga! Maar ook de mogelijkheid geeft om jouw aandacht te vragen voor de humanitaire crisis onder de Rohingya, veroorzaakt door de etnische zuiveringsacties van het Birmese leger.


Sinds 2017 zijn zo’n 700.000 (!) Rohingya vanuit Birma naar Bangladesh gevlucht. De gruweldaden gepleegd door Birmese veiligheidstroepen waaronder massamoorden, seksueel geweld en brandstichtingen, zijn misdaden tegen de menselijkheid.

Human Rights Watch ondersteunt de Rohingya in Bangladesh met voedsel en medische hulp. Ook verricht de organisatie onderzoek naar de schendingen en verzamelt bewijs tegen de daders. Human Rights Watch is voor de uitvoering van haar activiteiten afhankelijk van de steun van particuliere donateurs en stichtingen. Daarom zamel ik geld in voor Human Rights Watch, zodat zij hun activiteiten kunnen doorzetten.


Kom ook in actie en draag bij aan een betere toekomst voor Birma's kinderen door een donatie te doen. Veel dank voor je hulp!


SafeValue must use [property]=binding:(see http://g.co/ng/security#xss)

Burma: Methodical Massacre at Rohingya Village