Sport   

Aangemaakt door :

SBV Juventus

Locatie:

Schiedam, Nederland

Wij zijn financieel afhankelijk om eredivisie te mogen spelen. We zijn op zoek naar partners die hun naam willen verbinden aan dit project en ons willen helpen.

SBV Juventus is een basketbalvereniging die zich bevindt in Schiedam Oost. In seizoen 2017 – 2018 zijn we met een aantal trainers begonnen aan een ambitieus plan om een sterke meidenlijn op te bouwen binnen SBV Juventus. Met vooral beginnende speelsters hebben we een trainingsprogramma gevolgd om de speelsters op sportief gebied zo goed mogelijk te ontwikkelen. Daarnaast zijn we ook gaan werken aan thema’s zoals de sportbeleving en discipline. Dit zorgde ervoor dat we ons langzaamaan richting prestatiesport aan het ontwikkelen zijn. In de afgelopen 4 halve competitiejaren zijn we steeds bovenin de ranglijsten geëindigd. Dat betekent dat we elk half jaar een niveaustap hebben gemaakt. Momenteel zitten we qua niveau tegen het plafond van het breedtesportniveau aan. De volgende stap, het spelen in de hoogste landelijke competitie , is echter zeer groot. Om op landelijk niveau te kunnen spelen en de voorwaarden om de volgende stap te kunnen zetten goed te kunnen inrichten zijn er bepaalde middelen nodig. Het spelen op een dergelijk niveau kost meer geld vanwege bondskosten, scheidsrechterskosten, inschrijfkosten, kosten voor meer zaalhuur vanwege extra trainingen, etc. Daarnaast zullen we basketbalclinics en toernooien organiseren om extra tegen diverse tegenstanders van hoog niveau te kunnen oefenen.


Natuurlijk is het ook mooi als we kunnen uitstralen dat we een team zijn dat aan prestatiesport doet. Dan denken wij aan warmloopshirts en uniforme kleding voor de trainer / coaches. We zijn op zoek naar partners die hun naam willen verbinden aan dit project en ons willen helpen om ons verder te ontwikkelen. We willen de meiden verder ontwikkelen op sportief en sociaal gebied (op tijd komen, discipline, doorzetten, samenwerken, plannen, etc.). Ook willen we in de loop van de tijd de totale vereniging naar een sportief en sociaal hoger plan brengen. 


Inmiddels hebben we ons aangemeld om komend seizoen op dit niveau te gaan acteren. Het is zeer zeldzaam dat een team niet definitief wordt ingeschreven. Maar mocht de  NBB dit jaar besluiten om een enkele vereniging niet mee te nemen in de landelijke competitie, dan blijft het opleidingsprogramma om een volgende stap te maken van kracht.  De doelen blijven hetzelfde. Een klein deel van de kosten die direct met het spelen op landelijk niveau te maken hebben vallen dan weg. Maar een groot deel van de kosten zullen toch in de overige genoemde acties gestoken gaan worden zodat we dan in het volgende seizoen alsnog in de landelijke competitie zullen gaan acteren.


Maar omdat het zeldzaam is dat een plaats in de competitie niet wordt toegekend, zijn we al volop bezig met voorbereiden en hebben we onder andere deze crowdfunding al opgezet. Hopelijk wilt u ons steunen. En… kom ook vooral naar de wedstrijden kijken komend seizoen en laat u verrassen door het enthousiasme en het fanatisme van ons team. Volg ons op www.sbv-juventus.nl


Alvast bedankt!

De coachingstaff van VU16 

€ 584 van € 3.000
19.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.