Emilie Huberts

Emilie Huberts

Maatschappij

Created by :

Run for Human Rights Watch

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 732 of € 2.000
36.6% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Going the distance for our planet!

Op 5 november aanstaande ga ik de New York City Marathon rennen, een parcours van 42 km en 195 meter met maar liefst vijf bruggen! Deze sportieve prestatie zal ik samen met een groep van 40 renners neerzetten om aandacht te vragen voor het project 'Run for our Planet' van Human Rights Watch. 

Verstedelijking en industrialisatie hebben effect op de gehele aarde. Vooral de minst welvarende gemeenschappen zijn hier echter het slachtoffer van terwijl zij weinig tot geen invloed kunnen uitoefenen op de besluitvorming over milieukwesties. Hun stem moet gehoord worden. Juist de leefomstandigheden van deze gemeenschappen probeert Human Rights Watch via het project 'Run for our Planet' te verbeteren. 

Human Rights Watch neemt geen overheidsgeld aan en is voor de uitvoering van haar activiteiten afhankelijk van de steun van particuliere donateurs en stichtingen. Om met het bereiken van de eindstreep in New York Human Rights Watch de mogelijkheid te bieden om ook hun doel te bereiken, zou ik willen vragen om Human Rights Watch via de onderstaande button  financieel te steunen in hun streven om alle bewoners ongestoord van onze planeet te laten genieten.