Elza rent voor Stichting Bootvluchteling

Elza rent voor Stichting Bootvluchteling

Maatschappij

Created by :

Elza rent voor Stichting Bootvluchteling

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 320 of € 1.000
32% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Beste vrienden, familie, collega's en anderen,

Op 8 januari ga ik mijn best doen om een kwart marathon te rennen over het strand en door de duinen van Egmond. Ik doe dit een beetje ter compensatie van alle pepernoten en kerstkransjes maar vooral om geld op te halen voor Stichting Bootvluchteling.

Ik hoorde over deze stichting nadat twee vrienden vrijwillig als arts meegingen op een reddingsmissie voor de kust van Libië. Zij hebben een indrukwekkende missie gehad en mensen kunnen redden van de verdrinkingsdood. Naast de varende missies is Stichting Bootvluchteling ook actief in Griekse vluchtelingenkampen waar ze zorgen voor medische zorg en psychosociale hulp.

Discussies over vluchtelingen vind ik persoonlijk lastig. Er spelen zoveel problemen, standpunten, verschillende achtergronden en ook angsten. De oplossing voor "het vluchtelingenprobleem" is denk ik ook nog steeds ver weg. Wat een stuk minder lastig zou moeten zijn is het bieden van een kans op leven en basiszorg.
En daarom vraag ik jullie mij te sponsoren.

Help alsjeblieft mee, en doneer (veilig) op deze pagina. 

Alvast heel erg bedankt!!

 Wil je meer informatie over het werk van Stichting Bootvluchteling, kijk dan op de site: www.bootvluchteling.nl of facebook/stichtingbootvluchteling