Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Martine Van Herck

Locatie:

Antwerpen, België

Na 46 jaar lang strijden tegen een ongezonde darmflora, ben ik nu toe, aan totale genezing. Het jaarprogramma van Dr. Henk Fransen, incl. een diepgaande ayurvedische detox en immuunboost, kunnen mij daarbij helpen. Hiervoor zoek ik nog 3000€. 30 juni ben ik jarig! Bouw jij mee aan de verjaardagscadeau 'van mijn leven'?

Lieve jij,


Mag ik me even voorstellen.


Mijn naam is Martine, ik ben alleenstaande mama van Aisha, zij is 10 jaar.


Ik geloof heel sterk in de kracht van positief denken.   Daarom wil ik hier niet neerschrijven hoe slecht het met me gaat, maar wil ik de nadruk leggen, op mijn weg naar ‘totale’ genezing.   

Want, wat je oogst is wat je zaait.   Daarom wil ik gedachten van genezing zaaien, om gezondheid te oogsten.


Om deze gezondheid te kunnen oogsten heb ik me ingeschreven voor een jaarprogramma bij een arts die ziekte behandelt op alle niveau’s.   Dus niet enkel de ziekte zelf, maar ook alle mogelijke oorzaken van disbalans in het lichaam, de psychologische, de mentale, de emotionele en de sociale aspecten ervan.


De eerste stap in dit jaartraject is een intake gesprek.   Op basis hiervan werd mijn verdere verloop van dit jaartraject bepaald.   De kosten hiervan (175€) heb ik reeds zelf betaald.   Deze kosten dekken eveneens de psychologische begeleiding het gehele jaar door.


De tweede stap was voor mij een bodyscan die gemaakt werd op basis van mijn hersengolven.   Deze scan maakte duidelijk welke virussen, bacteriën, schimmels en parasieten zich in mijn lichaam bevinden.   Bij mij waren dat er maar liefst 17 die voor allerlei chronische ziekten en aandoeningen zorgen.

Om al deze ‘ziekteverwekkers’ uit mijn lichaam te verwijderen werd ‘op maat’ medicatie ontwikkeld.   Dit zal een enorme immuunboost als effect hebben waardoor het zelfgenezend vermogen van mijn lichaam weer op gang kan komen.   Deze immuunboost neemt ongeveer 6 maanden in beslag.

Aan deze behandeling is jaren van onderzoek vooraf gegaan.   Daarenboven is het produceren van medicijnen ‘op maat van de klant’ niet goedkoop.   Maar ook de 2000€ die hiervoor nodig was heb ik reeds voldaan.


Na deze immuunboost volgt een ayurvedische panchakarma detox van 3 weken in India.   Hier zal ik begeleid worden door zowel de Nederlandse arts die het jaartraject begeleid, als een ayurvedisch arts, gespecialiseerd in de behandeling van mensen met kanker, die de detox zal begeleiden.


Ook hiervoor deed ik reeds een voorafbetaling van 1500€.


Een goede vriend heeft zonet mijn vliegtickets twv 600€ gesponsord.   Ik wil hem hiervoor nog eens heel hartelijk danken.


Ook een goede collega/vriendin, haar zus en een medestudent hebben reeds hun bijdrage gegeven op weg naar mijn genezing.   Ook hen wil ik hiervoor uitdrukkelijk danken.


Als alleenstaande mama zijn al mijn spaarcentjes er nu doorheen.

Om de rest van mijn jaarprogramma mogelijk te maken en dus weer helemaal te kunnen genezen, wil ik vragen om jullie hulp.


Wat nog niet betaald is, zijn de vervoerskosten van en naar de luchthaven in India, de verblijfskosten in het ayurvedisch centrum, de ayurvedische medicatie/behandelingen/consultaties aldaar (min de voorafbetaling die ik reeds deed), een eerste consultatie in Nederland met de ayurvedische arts en nog wat kleine kosten.


Alles samen heb ik nog 2000€ nodig.


Ik weet dat het niet gebruikelijk is om een wederdienst aan te bieden.   Het voelt voor mij echter fijner om dit wel te doen. Als fonoforese therapeut wil ik iedereen die een bedrag hoger dan 100€ schenkt, bedanken met een gratis behandeling in mijn praktijk.   Meer info over de behandelingen die ik aanbied kan je vinden op; https://10wayschoose1.com/


Ik ben jullie eeuwig dankbaar om het oogsten van mijn gezondheid mogelijk te maken!!!€ 80 van € 3.000
2.7% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.