Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

jip van de laar

Locatie:

Veldhoven, Nederland

In Nederland voelen meer dan een miljoen mensen zich eenzaam. 200.000 van hen zijn zelfs extreem eenzaam, en krijgen minder dan 1x per maand bezoek. Het Ouderenfonds wil deze mensen helpen door te zorgen voor meer sociale contacten. Wij willen daarbij helpen en vragen om jullie hulp! Liefste groetjes, Fleur en Janne

Wij zijn Janne en Fleur, wij zitten op het summa college Eindhoven en volgen momenteel de opleiding verzorgende IG. Vandaag is de ‘goede doelen’ week bij ons op school gestart. Ons doel is het nationaal ouderen fonds. Er zijn veel eenzame ouderen en hier willen wij iets aan gaan doen vooral met kerst.

We voeren actie tot donderdag 13 december en jullie kunnen ons helpen door dit te delen en natuurlijk te doneren. 


Lieve groetjes, 

Janne en Fleur 


In Nederland voelen meer dan een miljoen mensen zich eenzaam. 200.000 van hen zijn zelfs extreem eenzaam, zij krijgen minder dan 1x per maand bezoek. Het Ouderenfonds wil deze mensen helpen door te zorgen voor meer sociale contacten.

€ 0 van € 250
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.