Een steentje bijdragen

Vogel en dierenopvang De Bonte Piet is druk bezig met vernieuwen en daarbij gaan natuurlijk de dieren voor, maar ook belangrijk is nieuwe bestrating voor een goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid voor dierenambulances en particulieren.

Vrijwilligerswerk

Created by :

Dierenopvang De Bonte Piet

Location:

Midwoud, Nederland

€ 575 of € 6.000
9.6% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Na een renovatie van een deel van de binnenruimtes, een nieuwe computer en het plaatsen van zonnepanelen volgt ook nog een upgrade van diverse dierenverblijven. Hiermee voldoet De Bonte Piet weer aan alle eisen die aan een professionele dierenopvang gesteld worden. Deze renovaties doen we met hulp van bedrijven en particulieren die ons, maar vooral de dieren, sponsoren.

Nu alleen de buitenkant nog. Ons parkeerterrein, het noodopvang tuinhuis en de toegangsweg zijn hard aan vernieuwing toe zodat we goed bereikbaar zijn voor dierenambulances en particulieren die zieke en gewonde dieren komen brengen.


Met name voor de bestrating hebben we uw hulp hard nodig. We hebben een offerte liggen voor 6000,- Euro en hopen dit bedrag bij elkaar te sparen.


Draag letterlijk een steentje bij aan onze bestrating en dus ook aan het welzijn van de dieren.