Bruiloft   

Aangemaakt door :

Soumia Barou

Locatie:

Utrecht, Nederland

Trouwen met een ex-vluchteling en het zelf financieren van de mooiste dag van ons leven. Geen steun vanuit directe kring en geen genoeg inkomen om een klein feestje te kunnen geven. Hoognodig op zoek naar lieve donateurs die onze droom waar kunnen maken. Hartelijk dank.

Hi donateurs! Mijn partner en ik zijn beide 22 jaar. Sinds kort hebben wij besloten om te trouwen. Mijn partner is hard op zoek naar werk maar vanwege zijn taalgebrek is het moeilijk te vinden. Hij is als vluchteling naar Nederland gekomen en probeert hier zijn nieuwe leven op te bouwen. Helaas heb ik keihard me best gedaan om te sparen voor een bruiloft, alleen heb ik door alle kosten van het zoeken van een woning en het settelen geen geld overgehouden om de bruiloft te kunnen betalen. De totale kosten van een kleine bruiloft om zijn lieve familie uit te nodigen en de mijne komt op een totaal van 6000€. Momenteel ben ik maar in bezit van €1000 en kan ik daarmee niet trouwen in November. Ik had alles vastgezet in februari maar niet rekening gehouden met de kosten die betaald moesten worden aan het huis en de vaste lasten. Dit is de eerste keer dat ik op mezelf woon. Ik wil heel graag hem een speciaal gevoel geven op de mooiste dag van zijn leven, en mijzelf een onvergetelijke dag geven. Ik heb ook een nieuwe baan alleen is daar de startdatum pas 1 november en ik trouw in de eerste week van november. Helaas liep alles niet zoals ik wil hebben, en kan ik de datum ook niet verzetten in verband met aanbetalingen die ik heb gedaan in Februari. Ik heb geprobeerd een krediet af te sluiten bij de bank maar door mijn inkomen is dat niet haalbaar. Lenen van een bekende is ook niet gelukt en ik heb er zoveel stress van gekregen. Ik wil gewoon de mooiste dag van mijn leven meemaken en er ook van kunnen genieten.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen met het waar maken van mijn droom en het geven van een onvergetelijke herinnering aan iemand die van veel narigheid komt.

Alvast hartelijk bedankt! Mocht iemand nog iets willen vragen of weten, neem gerust contact op!

€ 25 van € 5.000
0.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.