Een mooi feestje in de hemel

Een mooi feestje in de hemel

Maatschappij

Created by :

Een mooi feestje in de hemel

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Stichting Semmy
€ 1.744 of € 1.200
145.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

 Lieve mensen,

Ons lief boefje zou 17 april 12 jaar worden en dit jaar is alweer de vierde keer dat wij niet op zijn feestje kunnen komen. Jasper viert zijn feestje op zijn wolkje. Ik blijf maar fantaseren hoe dat er daar boven aan toe gaat.

Ik fantaseer hoe cool en liefdevol wij hier thuis zijn 12e verjaardag zouden vieren als hij nog bij ons was. Een stoere blije enthousiaste snoet die geniet van de aandacht op deze speciale dag.

Probeer je eens in te denken..........

De grootste nachtmerrie van iedere ouder is denk ik wel de angst om je kindje te verliezen. Iedereen heeft wel eens over deze vreselijke angst nagedacht. Maar wat als deze angst werkelijkheid wordt??
Wat als je van de ene op de andere dag te horen krijgt dat je lieve zoontje van nog net geen 8 jaar een tumor heeft. Een tumor op de hersenstam? Zo maar op een dag stap je in de wereld die kinderkanker heet. Een wereld die je alleen maar op tv ziet en gaat over kindjes die je niet kent. Alles flitst door je hoofd…. Chemotherapie, bestralingen, kale koppies, operaties, vreselijk lange opnames, balanceren op het randje van de dood, misselijk zijn, vreselijke medicijnen en een vooral een hele grote berg verdriet, angst en onzekerheid.

Wat als je dan meteen een dag later te horen krijgt dat je kind een tumor heeft die niet te genezen is en de artsen je in het ziekenhuis meteen voorzichtig maar kei hard vertellen dat je kind binnen enkele maanden komt te overlijden.
Wat als je dan een maand na de diagnose zijn 8e verjaardag viert en er bijna zeker van bent dat dit zijn laatste feestje zal zijn.

Dit is onze waarheid, ons verhaal, ons zoontje, ons broertje.
Onze grote lieve boef.

Het laat me nog steeds niet los. De  6e verjaardag van broertje Floris werd 4 dagen na diagnose gevierd in het ziekenhuis in Nijmegen. In mijn dromen zie ik de slingers nog hangen op de grote hal van het ziekenhuis. Een feestje vier je omdat het moet en omdat het erbij hoort, omdat je kinderen deze dag zo fantastisch vinden....
Geheel terecht natuurlijk maar bij mij is er op de verjaardagen van de kinderen ook nog steeds heel veel verdriet.
We doen ons best en rapen ons weer bij elkaar om er voor te zorgen dat het een leuke dag wordt. 

Wat zou het toch een mooi verjaardagscadeau zijn als er geen onschuldige lieve kindjes meer sterven aan DIPG

Willen jullie Jasper voor zijn 12e verjaardag een mooi cadeau geven.
Een mooi symbolisch bedrag van 12,- 
Niet voor coole gadgets voor een puber maar voor vreselijk belangrijk onderzoek.

Simpel met een paar drukken op de knop en je donatie staat.
Deze link mag uiteraard gedeeld worden

Alles gaat rechtstreeks naar stichting semmy.
De enige stichting die onderzoek mogelijk maakt.

Heel veel lieve groetjes van ons x