Wens   

Aangemaakt door :

manon ter voert

Locatie:

Arnhem, Nederland

Na jaren lang vechten tegen de chronische vorm van het Guillian Barre Syndroom heeft Earl te horen gekregen dat hij is uitbehandeld. Zijn laatste wens is om zijn laatste tijd door te kunnen brengen in zijn vaderland Bonaire, bij zijn familie.

Na jarenlang vechten tegen de chronische vorm van het Guillian Barre Syndroom heeft Earl na weken verblijf in het ziekenhuis te horen gekregen, dat ook zijn nieren niet meer werken en dat de nierdialyse niet wil lukken. Dit betekend dat hij is uitbehandeld. Zijn laatste wens is om zijn laatste tijd door te kunnen brengen bij zijn familie in zijn vaderland Bonaire.


Earl is 47 jaar oud, een groot deel van zijn leven woonde hij in Bonaire samen met zijn familie, tot het moment dat hij ziek werd. hij bleek de chronische vorm van het Guillian Barre Syndroom te hebben. dit houd in dat hij vanaf dit moment verbonden is aan zijn rolstoel en zijn beademingsmachine die de functie van zijn longen geheel overneemt. omdat er in nederland betere zorg te krijgen was heeft hij 14 jaar geleden de keuze gemaakt om naar nederland te verhuizen.


Een aantal maanden geleden ging Earl erg achteruit en kwam hij in het ziekenhuis te liggen. hier bleek dat hij nierfalen had, zijn nieren werkten nog maar voor 5%. Er is gestart met Nierdialyse maar dit was helaas tevergeefs. de artsen in het ziekenhuis vertelde hem dat ze hem niet verder konden helpen en dat hij dus uitbehandeld is. 


Earl is nu thuis in Arnhem, hij woont in "het dorp". een zorg instelling dat meer dan 50 jaar geleden is opgezet met een geld inzamelingsactie door Mies Bouwman. hier heeft hij fijn personeel en medebewoners om zich heen. maar zijn wens is om zijn laatste tijd door te kunnen brengen in zijn vaderland Bonaire. Samen te kunnen zijn met zijn moeder en de rest van zijn familie en vrienden. 


Op dit moment is Earl bedlegerig en heeft hij de energie en kracht niet meer om in zijn rolstoel te zitten. Als hij naar Bonaire gaat zal hij deze reis liggend moeten maken. dit zorgt ervoor dat de reiskosten voor hem, zijn beademingsapparatuur en een begeleider erg hoog oplopen. er moet een begeleider mee i.v.m. medische handelingen tijdens de vlucht.


in Bonaire heeft Earl de mogelijkheid om zijn laatste tijd te kunnen doorbrengen in een hospice, dicht bij zijn familie en vrienden.


Om deze laatste wens mogelijk te maken heeft hij 20.000,- euro  nodig om een vliegticket te kunnen betalen. 

€ 23.361 van € 20.000
116.8% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.