€ 1.340 13.8%
from € 9.700
Still 68 day(s)

Share page on:

Hi!


Mijn naam is Anouk Corporaal-Bothe en ik ben naast leerkracht, een ervaren kindercoach met ruim negen jaar een succesvolle praktijk (“Praktijk Kinderkans”).


Door het intensief werken met kinderen zijn bij mij mooie, praktische werkvormen ontstaan die kinderen enorm helpen.


Mijn nichtje, Kim Verweij-Korthals Altes, een professionele vormgever, heeft volledig belangeloos, hele mooie beelden aan deze werkvormen gegeven in de vorm van een 50-delige kaarten set.


Al met al is er een prachtig en praktisch product ontstaan waar ik dagelijks kinderen mee help in mijn praktijk én als juf op school.


En juist omdat het zo mooi en effectief is, wil ik graag iedereen die dat wil, de mogelijkheid geven om met deze set te kunnen werken en daarmee kinderen te helpen sterker en zelfstandig in de wereld te staan.

 

Recent ben ik bij een aantal uitgevers geweest en zij zijn allen erg enthousiast over de vorm en inhoud. Het lastige is alleen dat doordat de kaarten set het beste tot zijn recht komt in een A5 formaat, het product erg prijzig is om te drukken.


De status nu: Ik wil het graag uitgeven via een van deze uitgevers. Het geld wil ik dan ook graag via giften bij elkaar krijgen. Over de verkochte exemplaren ontvang ik via een uitgeverij uiteraard royalty’s, die ik op mijn beurt weer heel graag 100% wil afdragen aan een weeshuis in Tanzania, dat jaren geleden is opgezet door de familie van mijn man en door hen nog steeds actief en financieel ondersteund wordt (http://ngalekucentre.com) . Zo helpt dit project niet alleen kinderen in Nederland, maar ook nog eens kinderen in Tanzania!


Ik hoop dat jullie ook willen helpen dit dubbel mooie project te realiseren en zoveel  mogelijk kinderen ermee te

helpen. Alvast heel erg bedankt voor jullie steun!!