Een groep enthousiaste vrouwen

Een groep enthousiaste vrouwen

Maatschappij

Created by :

Marikenloop voor Ruby and Rose

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 1.500
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Een groep enthousiaste vrouwen gaan op zondag 27 mei de Marikenloop lopen voor Ruby and Rose! Op deze manier willen wij aandacht vragen voor de stichting en geld in zamelen voor onderzoek. Sponsor ons zodat we het bedrag bij elkaar krijgen om nog meer onderzoek te doen naar gynaecologische kanker.

Voor wie is Ruby and Rose?

Het onderzoek naar gynaecologische kanker richt zich op alle vrouwen van alle leeftijden. Omdat het elke vrouw kan overkomen, je moeder, je zus, je vriendin, je dochter, je tante, jijzelf...

Over Ruby and Rose:

Ruby and Rose heeft als doel het werven van fondsen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling in alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwen kanker. Daarnaast organiseert stichting Ruby and Rose verschillende projecten en evenementen in het kader van deze fondsenwerving., zoals het verkopen van mooie producten om hiermee ook gelden voor gynaecologische onderzoek te genereren. Met het inzamelen van deze gelden hopen wij als Ruby and Rose een bijdreage te leveren in de strijd tegen vrouwenkanker en de overlevingskansen voor vrouwen die getroffen worden door deze vorm van kanker te vergroten.