Kinderwelzijn   

Created by :

Familia ESTÁ

Location:

Órgiva, Spanje

Steun deze bijzondere vakantieplek voor ontspanning en therapie

Als non-profit organisatie zetten we ons in voor het welzijn van families en familieleden met of zonder speciale behoeften. Iedereen is bij ons welkom! Met ons aanbod willen we bijdragen aan de kwaliteit van het leven van elk gezinslid. Je kunt bij ons terecht voor vakantie en therapie en van alles daartussenin.

Het kan een uitdaging zijn om een vakantieplek te vinden waar je mag en kan zijn wie je bent zonder rekening te hoeven houden met andere gasten. En waar je bovendien tijdelijk ontlast kan worden in je zorgtaak zodat ieder gezinslid kan ontspannen tijdens de vakantie.

ESTÁ biedt een vakantieplek waar iedereen welkom is, waar ieder gezinslid kan ontspannen én je bovendien kan werken aan verbetering van onderlinge relaties en het gezinsleven wanneer daar behoefte aan is.


We vinden het gezinsleven en alles wat zich daarin en daaromheen afspeelt ontzettend belangrijk. De basis van ieders leven wordt gelegd in de intieme relaties van het gezin en het sociale netwerk waarin het zich bevindt. Door onze faciliteiten, activiteiten en diensten te richten op ontspanning, bewustwording, oefening, voorlichting en uitwisseling draagt Familia ESTÁ bij aan de kwaliteit van het gezinsleven.

Familia ESTÁ ondersteunt niet alleen families, maar heeft zelf ook de ondersteuning nodig van een ‘familie’ om alles mogelijk te maken. De betrokkenheid van veel mensen vormt een steeds steviger wordend fundament. Lees meer over het verenigingsmodel, de doelstellingen van Familia ESTÁ en waaraan je precies bijdraagt met je donatie op onze website www.familiaesta.org


We zijn een groeiend team van enthousiaste, liefdevolle en professionele medewerkers en vrijwilligers. Door middel van verschillende activiteiten, gesteund op de principes van ecologie en duurzaamheid, werken we aan de verbetering van de autonomie, de integratie en levenskwaliteit van onze leden en gasten. De vereniging ontwikkelt haar activiteiten in harmonie met de natuur, waar ruimte en tijd is voor persoonlijke transformatie, innerlijke rust en vrede.

Familia ESTÁ bestaat uit leden/donateurs, vrijwilligers en een aantal vaste medewerkers. ESTÁ is opgericht door Paulina Klein Schiphorst met als belangrijkste doel haar pleegzoon Juanjo een vast thuis en passende ondersteuning te kunnen garanderen. Hiervoor heeft zij een team van professionals om zich heen verzameld om hun thuis tot een unieke, therapeutische vakantieplek te maken waar veel meer mensen van kunnen genieten.

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous a year ago
Querido Anónimo Muchas Gracias por tu donación Saludos cariñosos del equipo de Familia ESTÁ
€50
Paulina Maria 2 years ago
Muchas gracias
€25
Anonymous a year ago
Querido Anónimo Muchas Gracias por tu donación Saludos cariñosos del equipo de Familia ESTÁ
€50
Paulina Maria 2 years ago
Muchas gracias
€25