Een Brace voor Golden Retriever Ben.

Een Brace voor Golden Retriever Ben.

Maatschappij

Created by :

Een Brace voor Golden Retriever Ben.

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 968 of € 900
107.6% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Hallo allemaal!Ik ga jullie hier het verhaal van Ben vertellen, Ben is een super lieve 7 jarige golden retriever die de eerste 5 jaar van zijn leven helemaal niks mocht, tot zijn leven veranderde toen hij geadopteerd werd door Gudy! hij heeft een heerlijk leven daar en ze heeft alles voor hem over, dat is ook wel te merken want is de 2 jaar dan Ben nu bij haar is, hebben ze heel wat tegenslagen gehad.Inmiddels is ben namelijk al 12 keer geopereerd aan verschillende mankementen, en elke keer heeft pechvogel ben weer wat nieuws. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat de dierenarts kosten hoog zijn opgelopen in die 2 jaar... helaas blijft het een stijgende lijn.Nu ben last heeft van zijn voorpoot en dus moeilijk en mank loopt is hij maar een verdrietige hond. en dat hoort niet want Ben is een levensgenieter, een moddermonster en een waterrat, dit zijn dingen die nu helaas niet gaan door de pijn.Het is de bedoeling dat ben een op maat gemaakte brace voor zijn poot krijgt, zodat hij weer volop kan genieten van heerlijke wandelingen en zwempartijen en het belangrijkste, dat hij zo goed als pijn vrij door het leven kan! helaas kost zo'n brace tussen de 600 en 800 euro en dat kan door alle andere kosten niet zomaar opgehoest worden.Het idee is dus om zo veel mogelijk donaties te verzamelen voor Ben! want hij moet natuurlijk gewoon weer lekker hond kunnen zijn! DUS WIE DOET ER MEE?!? alles mag en niks moet!Heel veel liefs en alvast heel erg bedankt!!!!


Lieve allemaal, wat geweldig hoe snel het bedrag voor de brace is binnen gehaald!!! binnen 24 uur zaten we over de 800 euro heen en de donaties blijven binnenstromen, deze zijn natuurlijk meer dan welkom gezien de overige dierenarts kosten die zo zijn opgelopen door de 12 operaties, fotootje hier, injectie daar, oh ook nog een zalfje of een pipetje!!! 

Natuurlijk hardstikke bedankt allemaal, 

En onthoud: wie goed doet, goed ontmoet!!! 


UPDATE: 21 april hebben Ben en zijn vrouwtje Gudy een afspraak bij de orthopeed om een brace aan te laten meten! daarna zal er nog ongeveer 2 weken overheen gaan voordat de op maat gemaakte brace klaar zal zijn. we hopen dat Ben weer lekker kan wandelen als hij zijn brace eenmaal heeft!!!