Een autootje voor Maria

We zamelen geld in voor een nieuwe brommobiel voor Maria zodat zij mobiel kan blijven. Haar oude brommobiel is helaas in verval geraakt.

Wens

Created by :

Tamara Jongens

Location:

Oss, Nederland

€ 2.420 of € 3.750
64.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Een autootje voor Maria

Lieve allemaal, Ondertussen is iedereen bekend met mama's ziek zijn en de zorgen die daarmee voor haar gepaard gaan. Een van de lastigste dingen was voor haar om haar mobiliteit en vrijheid op te geven. Nu heeft ze sinds enkele jaren naast haar scootmobiel, een kleine grijze brommobiel. Dit is echter een oud tweedehandsje; de ramen beslaan continu, de accu loopt uit zichzelf leeg en hij hobbelt bijna net zo hard als mam zelf doet. Nu had ze de auto laten checken en zal er een hoop geld nodig zijn om hem weer paraat te krijgen. Deze kosten volgen elkaar de laatste tijd steeds sneller op en de kosten wegen bijna niet meer tegen dit autootje op. Nu heeft mam haar oog op een nieuwe tweedehands brommobiel laten vallen. Een klein rood autootje. Met een hoge instap, zodat het voor haar ook nog mogelijk blijft om zelf in te stappen. We begrijpen dat het vreemd overkomt in dit stadium zo'n grote aanschaf te doen. Maar het is wel iets waar ze al jaren over fantaseert en wat nu dichtbij genoeg lijkt te komen. Wanneer de auto in het ongebruik zal raken, zal hij verkocht worden en is het duidelijk waar dat geld naartoe zal gaan. Bedankt voor de steun en een fijne dag voor iedereen. Liefs