Maatschappij   

Created by :

Een auto voor Aya

Location:

Netherlands, Netherlands

Een auto voor Aya

Een auto voor Aya

https://youtu.be/utr72NRgnTw


Update 5 april 2019:


-------------"Een auto voor Aya".---------------- EINDELIJK!!!

"Eén ding is zeker: die auto voor Aya komt er".

Dit zei ik op 22 januari 2018 op FB, na de crowdfundingsactie.

Na heel veel gedoe was het dan gisteren, e i n d e l i j k zover en haalden ouders de auto op, 1 1/2 jaar na de crowdfundingsactie. Ouders en Aya zijn heel erg blij.

Namens ouders, Aya en mijzelf: Iedereen ontzettend bedankt voor alle donaties! 

Binnenkort ga ik bij ouders en Aya langs om te kijken hoe het gaat, om de auto te zien en te filmen. Met enkele weken is dit filmpje te zien op mijn youtubekanaal EMVA Productions

https://www.rtvutrecht.nl/…/eindelijk-nieuwe-bus-voor-door-…

Hieronder de link naar het verhaal van de ernstig zieke Aya

https://www.youtube.com/watch?v=KzaCIWlwlDE&list=PLF_AzMcFb32qAJ_6t9wQtDqY4ZxOP2Qh1&index=10&fbclid=IwAR0xhwZYpLiBUyPCo-3aw0_ElLbG9-WczdT36aH-3oUhfy7neGJ7ThIuTkIDe ouders van Aya zijn wanhopig. Ouders hebben heel erg  dringend een nieuwe auto nodig voor hun zeer ernstig zieke dochter Aya, waar de rolstoel van Aya in past en die het gewicht van Aya en de rolstoel kan houden.

Aya kent haar hele leven al pijn, ziekte, verdriet en depressie. Aya moet heel vaak met spoed naar het ziekenhuis omdat zij o.a. niet goed kan ademhalen en hartproblemen heeft. Zij houdt enorm veel vocht vast. De artsen kunnen niets voor Aya doen.

Een goede geschikte tweedehands auto, waar Aya met haar rolstoel in past kost ongeveer 27.000 euro. Als we samen er in slagen dat ouders zo'n auto kunnen kopen zal dat het leven van Aya en dat van hen ingrijpend positief veranderen. Bij spoed kan Aya dan direct vanuit de elektrische rolstoel de auto in worden gereden.

Hoe het nu gaat:? Noodgedwongen zit Aya nu voorin de auto, waar zij eigenlijk niet in past. Haar benen en haar lichaam doen hierdoor nog meer pijn en zij krijgt dan nog veel last van haar rug en schouders. Als Aya met spoed naar het ziekenhuis moet,  kost het haar ongelofelijk veel kracht, pijn en moeite om vanuit huis naar de auto te lopen.

Het verhaal van Aya. Moeder: Aya was een prachtig meisje. Zij kreeg als peuter veel hoofdpijn. Toen zij vijf jaar was, volgde een operatie aan een hersentumor. Deze is verwijderd, maar Aya moet haar leven lang hormonen slikken, waardoor Aya erg dik is en heel erg ziek is. De huisarts heeft toen de situatie niet serieus genomen, waardoor uiteindelijk de tumor zo groot werd, dat bestraling niet meer mogelijk was.

Zij heeft overal pijn en volgt wekelijks therapieën om haar gewicht onder controle te houden.

Dank uw wel voor uw aandacht om het verhaal van Aya te lezen. Wij hopen dat wij samen met u er in zullen slagen een auto voor Aya te kunnen kopen. 

€ 18.457 of € 27.000
68.4% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

A Jasarevic 3 years ago
€10
A Jasarevic 3 years ago
€10
A Jasarevic 3 years ago
€10
A Jasarevic 3 years ago
€10
A Jasarevic 3 years ago
€10
A Jasarevic 3 years ago
€10
A Jasarevic 3 years ago
€10
A Jasarevic 3 years ago
€10