Gezondheidszorg   

Created by :

justin scheltus

Location:

Leiden, Nederland

Hogeschool Leiden haalt geld op voor de Edwin van de Sar foundation

Wij zijn 5 eerstejaarsstudenten van de studie commerciële economie aan de hogeschool van Leiden. Voor het vak sales halen wij geld op voor de Edwin van der Sar Foundation. 


Voor elke €10 die wij ophalen lopen wij 500 meter. Onze target is €2000. U kunt er dus voor zorgen dat ons groepje bij elkaar 100km moet gaan lopen!

De volledige opbrengst gaat naar de Edwin van der Sar Foundation.


De Edwin van der Sar Foundation realiseert projecten ter ondersteuning van mensen met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie. Voor de realisatie van deze projecten werkt de Edwin van der Sar Foundation samen met landelijke partijen en staat deskundigheid voorop. De Foundation is een stimulerende en verbindende factor tussen diverse partijen; patiënten, revalidatiecentra, ziekenhuizen, woon-zorglocaties, verzekeraars, etc.  

De Edwin van der Sar foundation gebruikt bewegen als middel voor het herstel van hersenfuncties en om het sociale contact te bevorderen. De Foundation realiseert ook verschillende lezingen en webinars, deze staan allemaal in het thema ´een fit brein en een gezonde levensstijl´.

€ 926 of € 2.500
37% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous 3 months ago opbrengst veiling
€35
Zibbi 3 months ago Lekker lopen
€5
Anonymous 3 months ago
€40
M 3 months ago
€50
Anonymous 3 months ago opbrengst veiling
€35
Zibbi 3 months ago Lekker lopen
€5
Anonymous 3 months ago
€40
M 3 months ago
€50