Drukwerk voor ambassadeurs aan buurtbewoners

Drukwerk voor ambassadeurs aan buurtbewoners

Maatschappij

Created by :

Mama Appeltaart Foundation

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Drukwerk is nodig om bij elke woning in de gemeente 's-Hertogenbosch 1 gratis flyer in de brievenbus te kunnen uitreiken en er dienen visitekaartjes weggeven te kunnen worden, tijdens een persoonlijk gesprekje, bezoek aan bedrijven en netwerkbijeenkomsten. Het bestaansrecht van Stichting Mama Appeltaart dient zichtbaarder te worden dan alleen online aanwezig te zijn.

Met 70.000 flyers en 2.000 visitekaartjes kunnen we bereiken dat elke inwoner van onze pilot-stad te weten komt waar Mama Appeltaart voor staat en welke doelstellingen wij nastreven, in strijd tegen (verborgen) armoede. Onze eigen bijdrage hierbij is dat wij zorgen voor het logo, alle content, huisstijl en briefpapier en lay-out en werken wij achter de schermen hard aan de diverse websites en bezoeken wij de aan te sluiten bedrijven en organisaties waarmee wij samen gaan werken.

Wil jij in jouw gemeente meedoen en ook iets kunnen betekenen voor jouw medemensen die het moeilijk hebben? Mail ons dan! Bovenstaande kan van start gaan zodra het volledige bedrag bij elkaar verzameld is. Wij hopen op uw medewerking en begrip van dit belang.  Wij kijken uit naar uw gift. Onze dank is groot!