Dreigende huisuitzetting alleenstaande vrouw

Falend beleid bewindvoerder

Noodhulp

Created by :

Stichting SBBO

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Stichting SBBO

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

All the information (Tittle, description and content) is auto-translated using Google Translate.

Door falend beleid van bewindvoerder en de Gemeentelijke Sociale Dienst, leeft een alleenstaande vrouw al vanaf juni 2017 enkel van de voedselbank en giften van familie, vrienden en kennissen. Mevrouw krijgt enkel loon voor 28 uur werk en dat is onvoldoende om alle kosten te betalen. Bewindvoerder heeft verzuimd een aanvullende uitkering aan te vragen, daarom ontvangt mevrouw sinds juni 2017 geen leefgeld meer. Al het geld dat binnenkomt uit loon (nu ziektewet)  gaat naar de bewindvoerder en er blijft onvoldoende over om leefgeld te ontvangen.


Mevrouw werkte, ondanks een dubbele hernia, maar is deze baan kwijt geraakt, omdat zij geen reisgeld ontving en daardoor niet naar haar werk kon reizen. Mevrouw zit nu ziek thuis in angstige afwachting of er nu wel voldoende geld is om elke maand de huur te betalen.

Wie helpt onze cliënt met een kleine donatie om rond te komen, zodat zij niet enkel van de voedselbank hoeft te leven en de achterstallige huur kan betalen?