Draagt u bij aan een onvergetelijk DOTOkamp?

Het DOTO-kamp is sinds 1972 uitgegroeid tot een begrip in Lansingerland. Het doel van dit kamp is om een groot aantal kinderen uit Lansingerland en omgeving, een onvergetelijke week te bezorgen.

Vrijwilligerswerk

Created by :

DOTOkamp

Location:

, Nederland

€ 0 of € 4.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

DOTOkamp 2018

Het DOTO-kamp is sinds 1972 uitgegroeid tot een begrip in Lansingerland. Het doel van dit kamp is om een groot aantal kinderen uit Lansingerland en omgeving, een onvergetelijke week te bezorgen. Jaarlijks gaan er ca. 110 kinderen mee in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar. Ieder jaar wordt er met een thema gewerkt, dit jaar is het thema: DOTOkamp in de ruimte. Het DOTO-kamp is voortgekomen uit enthousiaste technische leiding van sv DOTO en tegenwoordig gaat er ook leiding mee die vroeger als kind zijn meegegaan. Het DOTO-kamp is altijd een zelf bedruipend activiteit geweest. De leiding probeert via sponsors en eigen activiteiten geld binnen te krijgen, zodat de kosten voor de ouders zo laag mogelijk blijven. Dit is zo'n actie! En we vragen u een kleine bijdrage te doen. De leiding doet er alles aan om de kids een onvergetelijke week dit bezorgen. Helpt u mee om deze kampweek onvergetelijk te maken? Alvast veel dank namens de leiding en de kids van DOTOkamp 2018! Kijk voor meer informatie op www.dotokamp.nl