Doneer aan Stichting Pesten Moet Nu Stoppen

Doneer aan Stichting Pesten Moet Nu Stoppen

Maatschappij

Created by :

Stichting Pesten Moet Nu Stoppen

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Wij zijn van de stichting Pesten Moet Nu Stoppen,

Wij waarborgen over de veiligheid van kinderen en ouderen die gepest worden.

Kinderen die gepest worden/zijn gepest die mogen zich bij ons melden om er over te spreken.

Wij gaan dan contact opnemen met het desbetreffende personen waar het pesten zich voordoet of zich voorgedaan heeft. Zo proberen wij om de slachtoffer met een veilige gevoel weer naar hem/haar werk of school of Hobby te gaan.


Elk kind of ouder verdienen een veilige omgeving en die willen wij hun bieden om hun te ondersteunen.
Ons geld word gebruikt voor onze doelen en producten zoals hier onder herschreven word

Onze website

Onze website moet geoptimaliseerd worden. Hiermee zorg je voor een goede vindbaarheid, een goede optimalisatie van zoekwoorden en een mooi design. Daarnaast worden er veel verschillende systemen op onze website gebruikt, welke niet allemaal kosteloos zijn. Onze website word gehost door onze sponsor,wil je weten wie onze sponsor is? Bekijk het bij 'sponsors'

Promotie matriaal

Stichting Pesten Moet Nu Stoppen doet veel aan promotie. Je moet je organisatie goed vindbaar houden, zodat je veel personen bereikt met een hulpmiddel. Wij bieden hulp via chat,mail, telefoon en WhatsApp. Wanneer jongeren/ouderen ons niet kunnen bereiken via de website, weten ze ook niet dat wij deze hulp bieden. Daarom doen wij veel met pers berichten uit sturen,flyers uitdelen,naam bekendheid op doen,deze moeten allemaal bekostigd worden.

Bijeenkomsten en evenementen

Stichting Pesten Moet Nu Stoppen, gaan in de toekomst ook bijeenkomsten en evenementen organiseren,omdeze te kunnen organiseren,moeten we er budget voor hebben,daarom zijn donatie's en sponsores belangrijk voor ons.Zonder donatie's of sponsors zouden wij niet bestaan. Hou onze website in de gaten om te weten als er een evenement of bijeenkomst gehouden word in uw buurt

 Les matriaal

De stichting Pesten Moet Nu Stoppen,willen ook les matriaal gaan ontwikkelen,met de besten les matrialen.. Ook hier voor is een groot budget voor nodig,ook hier kunt u een rol in spelen of gaan spelen..


Bekijk ook onze;

www.stichtingpmns.nl

www.facebook.com/pestenmoetnustoppen
Neem contact met ons op voor vragen;

 info@stichtingpmns.nl

06-31159857


Openingstijden;

Ma t/m Vrij; 09;00 tot 18;00

Zaterdag 10;00 tot 18;00

Zondag; Gesloten


Alle mails worden beantwoord binnen 2 werkdagen.