Educatie   

Aangemaakt door :

Clifford Henry

Locatie:

Amsterdam, Netherlands

Ik heb elke dag moeite om mijn schoolgeld en andere rekeningen te betalen, waardoor ik soms gewoon het onverwachte wil doen en alles wil beëindigen. Ik denk terug aan mijn gezin op school, aan mijn leraren die me motiveren en duwen om mijn doelen te bereiken. Ik denk aan degenen die ik heb verloren door zelfmoord en degenen die een verschil hebben gemaakt in hun leven en die een verandering hebben aangebracht. Onder mijn glimlach is pijn, pijn, twijfel, eenzaamheid, begrip, hoop, het vinden van het ware zelf, moed, ik wil gewoon mijn dromen volgen om een van de beste choreografen ter wereld te zijn en te geven aan degenen die het zich niet kunnen veroorloven zoals ikzelf. Ik wil een inspiratie en een rolmodel zijn voor jonge dansers, artiesten, docenten en artiesten zoals ikzelf. We hebben allemaal verhalen die gehoord moeten worden. Ik vertel mijn verhaal via Dance, wat mijn passie is.


Ik heb hulp nodig om geld in te zamelen om mijn schoolgeld te betalen. Het is voor mijn dansopleiding die ik doe om mijn bachelor in choreografie en uitvoering te behalen.
€ 210 van € 8.000
2.6% gefinancierd
804 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.