Noodhulp   

Aangemaakt door :

Marjolein Mosmans

Locatie:

, Marokko

Door Covid-19 zijn veel mensen hun baan kwijtgeraakt. Ook in Marokko, waar veel mensen voor inkomen afhankelijk zijn van toerisme. Daar betekent geen werk helaas: geen geld. Hassan, gids, wil u om hulp vragen. Helpt u hem en zijn collega's overleven, zodat zij in de toekomst weer mooie reiservaringen kunnen bieden?

Onlangs heeft Hassan gepost over de enorme problemen van de wereldwijde toeristenindustrie en de enorme daling van het aantal verwachte boekingen als gevolg van de Covid-19-crisis. (https://www.travel-magical-morocco.com/en/about-covid-19-and-tourism Engelstalig) Vandaag schrijft hij u het volgende.


Velen van u hebben mijn post gelezen en hartverwarmend gereageerd. Ik waardeer uw vriendelijke gedachten en goede wensen enorm. Zonder u, trouwe klanten, zou ons bedrijf niet bestaan. Ik wil niets liever dan dat onze landen hun grenzen weer openen, zodat mijn collega's en ik u en uw medereizigers hier in Marokko weer onvergetelijke ervaringen kunnen bieden.


Maar... Wij kunnen dit niet zonder uw hulp! Wij hebben uw generositeit nodig om ons bedrijf deze ongekende crisis te laten overleven. Zodat wij, als de betere tijden zijn aangebroken, weer reizen kunnen organiseren die u, als toerist, lang zullen bijblijven.


Hoe kunt u helpen?

Als u een reis voor de zomer heeft geboekt, stel deze dan uit in plaats van te annuleren. Kunt u zich dit financieel veroorloven, laat dan alstublieft uw geld staan bij bedrijven die moeite hebben om het hoofd boven water te houden.

Als u uw reis annuleert of aarzelt, werk dan samen met lokale gidsen en bedrijven op afgelegen plaatsen via de magie van het internet. Bijvoorbeeld door hier te doneren.


Doneert u EUR 25 of meer? Dan willen wij u het bedrag graag teruggeven in de vorm van een korting op de volgende reis bij Travel Magical Morocco - voor uzelf of voor iemand die u kiest.


Al het geld komt ten goede aan mensen in het lokale Marokkaanse toerisme die hun inkomen hebben verloren: de muleteers, chauffeurs, gidsen, pensionhouders, enz.

Namens hen allemaal: Choukran! Dank u wel!


Mijn bedrijf heet Travel Magical Morocco (http: //www.travel-magical-morocco.com)


Steunt u de Marokkanen in afwachting van uw bezoek? Dank u wel

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.