Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

StichtingSocialeProjectenRT31

Locatie:

Zeist, Nederland

Kunt u helaas niet deelnemen aan de 8ste Ronde Tafel 31 Zeist Autorally, maar wilt u wel het goede doel Special Heroes steunen. Geef dan hier uw donatie.

Iedereen kan een held zijn!


Op zaterdag 18 mei 2019 zal voor de 8ste keer de Ronde Tafel 31 Zeist Autorally georganiseerd worden. Zoals ieder jaar gaat de gehele opbrengst naar een goed doel.


Dit jaar werken we samen met de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind en steunen we Special Heroes (http://specialheroes.nl). 

Special Heroes laat kinderen en jongeren met een beperking ervaren hoe leuk sport & cultuur kunnen zijn. Denk hierbij aan voetbal en hockey, maar ook aan fotografie, skaten en rappen. De Gemeente Zeist is een Special Heroes gemeente en maakt het op die manier mogelijk dat kinderen en jongeren met een beperking uit Zeist in aanraking kunnen komen met sport & cultuur. 


Kunt u dit jaar niet deelnemen aan de 8ste Ronde Tafel 31 Zeist Autorally, maar wilt u dit waardevolle project wel ondersteunen. Dan kunt u hier doneren voor dit goede doel!


En bedenk: “Iedereen kan een held zijn” 


Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.