Donatie om de digitale werelden van kinderen te openen

Al enkele jaren vragen we kinderen en jongeren waar ze in geïnteresseerd zijn en ontwikkelen ze spannende technologieprojecten. Und genau hierfür brauchen wir deine Spende. Denn für die Weiterentwicklung unserer Projekte benötigen wir 30 Tablets und 4 leistungsstarke Laptops.

Kinderwelzijn

Created by :

Tom Verbeeck

Location:

Amsterdam, Netherlands

€ 0 of € 5.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Al enkele jaren vragen we kinderen en jongeren waar ze in geïnteresseerd zijn en ontwikkelen ze spannende technologieprojecten. De meeste van onze deelnemers zitten in de hoofd- en middelbare school en hebben al veel mislukkingen en negatieve ervaringen met onderwijs en school gemaakt. Dus ze verloren bijna het geloof in hun capaciteiten en sterke punten. En dat is precies wat ze vinden in ons project. Wie kan zeggen dat ze hun eigen koelkast hebben gebouwd in de 7e klas?

Nu willen we de digitale wereld openstellen voor kinderen en jongeren. Hoe zit het met de zelfgebouwde koelkast bedienen met je eigen app via de mobiele telefoon of een game programmeren?

En dat is precies waarvoor we uw gift nodig hebben. Voor de verdere ontwikkeling van onze projecten hebben we 30 tablets en 4 krachtige laptops nodig.