Dieren   

Created by :

Miranda den daas

Location:

, Roemenië

DOG Rescue Romania

Help DOG Rescue Romania voortbestaan. Wij zijn afhankelijk van uw donatie om honden opvang, voeding en medische hulp te kunnen geven.

DOG RESCUE ROMANIA


Mijn naam is Miranda, 38 jaar oud en woon in middels 7 jaar in Reghin Roemenië.

Samen met mijn partner Carlo hebben wij een rescue center in Roemenië opgezet. Hier vangen wij honden en katten op die gedumpt en achter gelaten zijn. Ook geven wij eigenaren van huisdieren de mogelijkheid om bij ons gratis hun huisdier te castreren of te steriliseren. Door dit project zien we het aantal straathandel en katten sterk dalen.

Het grootste deel van onze dieren zijn ziek, gewond en erg bang wanneer ze binnen komen.

Wij geven ze de juiste medische zorg, voeding en erg veel liefde. Uiteindelijk proberen wij van elke lieve hond weer een vrolijk speels huisdier te maken. Wanneer dit is gelukt komt altijd het mooiste en het moeilijkste gedeelte. Het zoeken van goed huisje en afscheid nemen.

Dit is erg moeilijk maar ook zo belangrijk voor het voort bestaan van ons rescue center. Voor elk hondje is er een thuis en die bieden wij maar dit wordt steeds moeilijker.

Door de corona crisis die ons allemaal heeft getroffen is het sinds maart niet meer mogelijk om deze lieve dieren een thuis te bieden. Per 7 juli is hier de quarantaine opgeheven maar toeristen en bezoekers zijn hier niet meer geweest. Onze lieve honden gingen voornamelijk naar: Nederland, België, Duitsland en Engeland.

Natuurlijk mogen alle honden bij ons verblijven maar zonder adoptie is er geen inkomen voor voedsel of medisch hulp.


Daarom willen wij u vragen om ons te helpen door een bijdrage te doen. Help ons om deze lieve honden te redden en het huisje te bieden die ze allemaal verdienen.


Heel veel liefs en bedankt,


Miranda ❤http://m.happy-dogs-of-romania.nl/donatie/


Mirandadendaas@outlook.com


*Wij zijn door de Belastingdienst erkend als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Dit betekent, dat de donaties en giften aftrekbaar zijn voor de Inkomstenbelasting. 


Met een schenkingsovereenkomst zijn de giften aan Happy Dogs of Romania zelfs volledig fiscaal aftrekbaar. Afhankelijk van het inkomen betaalt de Belastingdienst maximaal de helft terug.€ 0

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.