Created by :

KinderRijk

Location:

Amstelveen, Nederland

Connected to:

Krajicek Foundation

Rechtstreekse donaties aan de Krajicek Foundation!

Motivation

Met de vele donaties van onze ouders, medewerkers en leveranciers hebben zij geholpen om nog meer kinderen met blije gezichten te laten rondrennen in aandachtswijken!

KinderRijk 50 jaar

In 2019 vierde kinderopvangorganisatie KinderRijk haar 50 jarig bestaan. Dit indrukwekkende jubileum is een jaar lang gevierd met feestelijkheden voor de kinderen, ouders, medewerkers en partnerorganisaties. Het thema van dit feestjaar was "Spelen is een feest". En dat is precies wat we ieder kind gunnen. Daarom hebben wij ons dit jubileumjaar ingezet voor de Krajicek Foundation.


Er zijn vele rechtstreekse donaties gedaan aan de Krajicek Foundation door ouders, medewerkers en leveranciers! Iedereen heel erg bedankt!

Kinderen en jongeren in aandachtswijken motiveren om iedere dag te bewegen en daarmee een gezonde levensstijl te ontwikkelen

De Krajicek Foundation motiveert jeugd in aandachtswijken om regelmatig te bewegen en daarmee een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Want kinderen die regelmatig buiten spelen en sporten, zijn vrolijker, gezonder en ontwikkelen hun talenten!


Iedereen is jong geweest. Heeft buiten gespeeld en weet hoe leuk dat is: vriendjes maken, lekker bewegen en nieuwe dingen ontdekken. Het lijkt zo gewoon, maar buiten spelen en sporten is niet voor ieder kind vanzelfsprekend.


Op Krajicek Playgrounds (multifunctionele sportvelden) bieden wij kinderen uit aandachtswijken een sociaal veilige plek dicht bij huis waar zij lekker onbezorgd kunnen sporten en spelen. Zij worden hierbij begeleid door jongeren uit de wijk, onze Krajicek Scholarshippers.


Dit zijn jongeren die in ruil voor een studiebeurs activiteiten op en rondom hun Playground organiseren. Daarnaast volgen deze jongeren workshops en sportieve clinics zodat zij hun werk nog beter kunnen uitvoeren.


Dankzij onze intensieve samenwerking met gemeenten, buurtsportbedrijven en bewoners zijn er dagelijks meer dan 5.000 kinderen actief op ruim 125 Krajicek Playgrounds onder begeleiding van 200 Krajicek Scholarshippers.


Help jij ons mee om nog meer kinderen en jongeren in beweging te krijgen en zo samen voor een sportieve, gezonde en sociale samenleving te zorgen? 


De Krajicek Foundation. Gewoon Buiten. Buitengewoon.

€ 3.424
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Ernst 2 years ago
€60
Rosenmullers 2 years ago Gefeliciteerd met het 50-jarig bestaan.
€800
Benefietavond 8 okt 2 years ago
€1,759
KDV Schweitzerlaan 2 years ago
€5
Ernst 2 years ago
€60
Rosenmullers 2 years ago Gefeliciteerd met het 50-jarig bestaan.
€800
Benefietavond 8 okt 2 years ago
€1,759
KDV Schweitzerlaan 2 years ago
€5