Educatie   

Created by :

Britt Oolderink

Location:

Arusha, Tanzania

Inzamelingsactie voor de Dinkaschool (Stichting Dinka)

Vanaf 23 januari vertrek ik om in Afrika aan de slag te gaan als leerkracht-vrijwilliger. Hier ga ik, samen met de leerkrachten daar, aan de slag om het onderwijs hopelijk weer een stukje te verbeteren. Denk hierbij aan: lesgeven, workshops verzorgen voor en door leerkrachten en lesprogramma’s (door)ontwikkelen.

Momenteel begint de koffer al aardig vol te raken met spullen die ik mee wil nemen voor de mensen daar. Maar het idee is ook om geld in te zamelen om te besteden aan alles wat daar nodig hebben. Denk aan: onderdak, onderhoud, maar ook kippen/geiten voor eieren en melk. Dit laatste is nodig, aangezien een groot deel van de kinderen ook eten en slapen op de school. 


Goed om te weten is dat de Dinkaschool werkt met een ‘sustainability plan.’ Dit is een plan waarbij het doel is om uiteindelijk zonder westerse hulp zelfstandig functioneel te zijn. Dit plan is één van de redenen dat ik heb gekozen om mij in te zetten voor Stichting Dinka en niet voor een andere (grootschalige) organisatie waarbij je niet altijd weet waar jouw bijdrage naartoe gaat. 


Zou jij zelf ook jouw steentje bij willen dragen, waarbij je ook 100% zeker weet dat het op de goede plek terecht komt? Dan is het mogelijk om geld te doneren via deze website.

€ 100

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

E a year ago
€15
Marion a year ago
€10
Anonymous a year ago
€10
Caroline a year ago
€10
E a year ago
€15
Marion a year ago
€10
Anonymous a year ago
€10
Caroline a year ago
€10