Dierenopvang heeft dringend behoefte aan nieuw toegangshek

Help, ons hek kan een volgende storm niet meer aan

Dieren

Created by :

Stichting Galecopperpark Sublime

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 405 of € 1.000
40.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Nieuw hekwerk voor Galecopperpark Sublime,  Helpt u mee?

Jaarlijks vangen wij vele dieren op die een slecht verleden hebben gehad. Dit zijn dieren met een traumatisch verleden en zijn (zwaar) verwaarloosd. Ons doel is om deze dieren een thuis te geven. Een plek waar zij liefde ontvangen en medische hulp krijgen. Helaas kost dit ons veel geld, waardoor andere dingen op het terrein niet bekostigd kunnen worden zoals ons toegangshek welke belangrijk is voor zowel mens als dier.

Al sinds 2013 maken wij dagelijks tot wel 25 keer, trouw gebruik van ons toegangshek. Een hek wat zwaar te openen is en te lomp voor vele vrijwilligers. Een hek waar dagelijks de paarden door gaan om een wandelingetje te maken in de natuur, zodat zij beweging krijgen en even kunnen genieten. 


Helaas is dit hekwerk nu toch echt op, we blijven bezig met repareren, het word gevaarlijk. Inmiddels is hij voor de 3e keer omgevallen, gelukkig nog niet op een van onze dieren of vrijwilligers, maar moeten we hier op gaan wachten? Elke storm die wij mee maken word zwaarder, nog één storm kan het niet meer aan.  Het is nu echt tijd voor een nieuw hekwerk.

Een probleem, wij kunnen een nieuw toegangshek niet veroorloven, kunt u ons helpen. Zodat onze opvangdieren niet ineens s'nachts door de stad zwerven? Zodat onze vrijwilligers het terrein op kunnen zonder gevaar?